gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Az çok birey dersanesi hakkında biçok kişinin fikri wardır, bu dersanenin bakırköy öss hazırlık şubesi nasıldır kalite midir?(Bina olarak sormuyorum eğitim ve sistem olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Birey Dersanesi nedir ne değildir? Eğitim yuvasıdır, turp değildir. Turp olsa salata yapardık. Turp olduğunu iddia eden varsa salaktır, hıyardır onu da salataya koyabiliriz. Benim bilgim yok yukarıda görüldüğü gibi ama onların biraz bilgisi varmış.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Matematik&Geometri soru bankası çok güzeldir tavsiye ederim[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 saol grimwolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sakın türkçe soru bankasını alma. hele hele ÖSS denemelerini hiç alma. ama Matematik Sorubankası AB yi alabilirsin. unutma AB olanını al.[signature][hline] the legendary tamer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla sınav çıkışı insanlar birey geometriye küfür ediyolardı benim de sene boyunca çözdüğüm tek kitap birey matematik'ti yarıladım işte onu. biraz kazık bence sorular. gerek yok yani. bilmiom bea. takılın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birey tamamen faso fiso kitap yuvasi(bence) turkcesi rezalet derecede hatali soru kayniyor. adamlar kasmislar zor soru hazirliyacaz diye ama yuzlerine gozlerine bulaştirmislar. mat ve geo ya gelince okul fazla kastırmıyorsa(fen lisesi vb. değilse) gerek yok. gereksiz sorular yumagi. onlari yazan adam herhalde oss sorularina omrunde bi kere bakmamiş. ben lise 1-2 de biraz ilgilenmistim onlarla fakat son sene hicbir iliskim olmadi kafami bulandirir diye. zerre pismanlikta duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 walla kıtapları cok tutuluyo ama dersaneyı bilemem..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar