Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden ben? -DL SPOILER-

Takhisis

Öne çıkan mesajlar

Neden ben,acı çeken tanrılar?Neden ben!? War of Souls'un sonunda Alhana ve Porthios'un oğlu Silvanoshei savaşmak için ölümlü bir vücutla Krynn'e inen Takhisis'i (üçlemede the One God olarak geçiyor) öldürüyor!Hala inanamıyorum,hayatımın şokunu yaşadım...şimdi ben ölü müyüm? :-O[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben çocuklara geldiği zaman olaydan soğudum biraz, 2. Nesil ile zaten iyice soğutmuşlardı ortama.

Tekrar başlamayı düşünüyorum ama gelişen olayları gördükçe tekrar tekrar soğuyorum.

Dur bakalım, DL'nin 3rd Edition olayı çıkarsa nihayetinde işler değişebilir.

5 başlı ejderhaymış, Paladine yesin seni be!
Sosyal ağlarda paylaş

İyiki hatırlattın,War of Souls'da Paladine'de Takhisis gibi ölümsüzlüğünden vazgeçip savaşmak üzere Krynn'e iniyor ve bir ölümlü olarak kalıyor.
Hadi hadi benim beş başım,sizin bir başınız var diye kıskanmayın. Bir lokmada yutarım ben o Paladine'i. :)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

[Bu mesaj Takhisis tarafından 18 June 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takhisis, 18 June 2003 13:24 tarihinde demiş ki:
İyiki hatırlattın,War of Souls'da Paladine'de Takhisis gibi ölümsüzlüğünden vazgeçip savaşmak üzere Krynn'e iniyor ve bir ölümlü olarak kalıyor.
Hadi hadi benim beş başım,sizin bir başınız var diye kıskanmayın. Bir lokmada yutarım ben o Paladine'i. :)

zor yutarsın bi fireball atar senin boğazını yakar sonra hazımsızlıktan gidersin ehuue[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 18 June 2003 13:58 tarihinde demiş ki:
Vanished Moonu nerde okudun bilmiyorum anma o kitap ocak yada martta çıktı ingilizce olarak[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

ben nası ağustosta okudum o zmn ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 18 June 2003 14:17 tarihinde demiş ki:
prdn o mass paperback miş[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

bunu gormedim tmm.. :)
bitmez bence 1 üçleme daha çıkar gibime gelio
takhisis geri gelir valthonis ile mortal olarak savaşırlar falan hehe.
ama magic gibi ben de 2nd gen. den sonra soğumaya başladım olaylardan...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 18 June 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...