Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Neden ben,acı çeken tanrılar?Neden ben!? War of Souls'un sonunda Alhana ve Porthios'un oğlu Silvanoshei savaşmak için ölümlü bir vücutla Krynn'e inen Takhisis'i (üçlemede the One God olarak geçiyor) öldürüyor!Hala inanamıyorum,hayatımın şokunu yaşadım...şimdi ben ölü müyüm? :-O[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 YUH[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Takhisis'i bir müddet göremeyiz sadece, ya yeni birisi geçer yerine ya da tekrar geri döndürülür. Tahminen 2. şık uygulanacak. Porthios'un oğlundan iş çıkmaz diye düşünmüştüm hep, kedi olalı bir fare tutmuş be. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 faremi :) kedi olalı beş başlı bir ejderha tutmuş daha doğru olur.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :) Bakalım ne yumurtlicaklar bundan sonraki kitaplarda? 'The Queen of Darkness has been defeated yet the story is not over,'Margaret Weis.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bi de War of souls un sonunda yani vanished moon la seri bitti demişlerdi........[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 18 June 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bence Margaret ve Tracy yaşadığı sürece bu seri kolay kolay bitmez. Yazdıkça yazıyorlar,çağ ardından çağ açıyorlar. Bakalım nereye varacak bunun sonu...Yakında Krynn bunlara yetmicek bence :-)[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Açıkçası ben çocuklara geldiği zaman olaydan soğudum biraz, 2. Nesil ile zaten iyice soğutmuşlardı ortama. Tekrar başlamayı düşünüyorum ama gelişen olayları gördükçe tekrar tekrar soğuyorum. Dur bakalım, DL'nin 3rd Edition olayı çıkarsa nihayetinde işler değişebilir. 5 başlı ejderhaymış, Paladine yesin seni be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 İyiki hatırlattın,War of Souls'da Paladine'de Takhisis gibi ölümsüzlüğünden vazgeçip savaşmak üzere Krynn'e iniyor ve bir ölümlü olarak kalıyor. Hadi hadi benim beş başım,sizin bir başınız var diye kıskanmayın. Bir lokmada yutarım ben o Paladine'i. :)[hline]Mercy is weakness and weakness is death... [Bu mesaj Takhisis tarafından 18 June 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Dinlemiştim birilerinden hikayeyi, palin'le mi ne el omuzda yürüyerek uzaklaşarak bitiriyorlarmış hikayeyi Komik gelmişti bana, time of troubles vari bişiler yapılmış. Orjinalliğini yitirmeden, paşa paşa bitireceklerdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bencede.Uzadıkça uzuyor.Sakız gibi. :) Yalan Rüzgarı gibi oldu walla...[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya ben bayılıyorum bitmeyen hikayelere, keşke ben ölünceye dek herzaman ilerleyen bir kitap serisi olabilse dragonlance 7-8 ay oldu vanished moon'u okuyalı ama hala onun ilersindeki bir zaman dilimini anlatan kitap çıkmadı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Vanished Moonu nerde okudun bilmiyorum anma o kitap ocak yada martta çıktı ingilizce olarak[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Takhisis, 18 June 2003 13:24 tarihinde demiş ki: İyiki hatırlattın,War of Souls'da Paladine'de Takhisis gibi ölümsüzlüğünden vazgeçip savaşmak üzere Krynn'e iniyor ve bir ölümlü olarak kalıyor. Hadi hadi benim beş başım,sizin bir başınız var diye kıskanmayın. Bir lokmada yutarım ben o Paladine'i. :) zor yutarsın bi fireball atar senin boğazını yakar sonra hazımsızlıktan gidersin ehuue[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hayır vanished moon'u kasım ayında amerikada aldım ve okudum kitabın basım tarihi june 2002 hardcover, kitap yanımda duruyor, okuduğum zamanıda çok iyi biliyorum yani sen yanlış bilgi edinilmişin[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 prdn o mass paperback miş[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Fireball? :D Paladine kışın ortasında bile bir ırmağı donduramaz.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kim Fizban mı fireball atanıcak peh![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Khirsah, 18 June 2003 13:58 tarihinde demiş ki: Vanished Moonu nerde okudun bilmiyorum anma o kitap ocak yada martta çıktı ingilizce olarak[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom ben nası ağustosta okudum o zmn ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Fizban :) İtiraf etmeliyim ki Tas ve gnomlardan sonra en şirin ve diyalogları zevkle okunan karakter.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 siz daha çok küçükken, paladine az mı esti ortamlarda.. fireball atamazmış, 5 başınız var ama hiç akıllanamamışsınız hanımefendi :p[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Khirsah, 18 June 2003 14:17 tarihinde demiş ki: prdn o mass paperback miş[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom bunu gormedim tmm.. :) bitmez bence 1 üçleme daha çıkar gibime gelio takhisis geri gelir valthonis ile mortal olarak savaşırlar falan hehe. ama magic gibi ben de 2nd gen. den sonra soğumaya başladım olaylardan...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 18 June 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bazı karakterler çok kötü, sinir bozucu mina, silvanoshei falan tam öghk yani nerde sturm, nerde laura...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 nerde Kit? Ah,küçük Kitiara'm :)[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Nerde baldırım kadar kası olan Caramonum,bu arada Silvanoshei ye laf yok,Fallen Sun a gore konusuyorum ben sevdim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar