Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Herşeyi vermicem :-P ya bi oyun var böyle 4 5 tane ninja var hepsinin ayrı özelliği var biri kaya biri toprak biri ateş biride su biride elektrik ilk bölüm böyle Damda başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam damdan aşşa iniyorduk hamburgerci (cafeteryaydı sanırım) gidiyosun savaşıyorsun falan off bulmam lazım bu oyunu[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 böyle 4 5 tane ninja var hepsinin ayrı özelliği var sence bu shinobi olabilirmi? 4 5 tane ninja var seçiosun[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheh Hatta renklerini bilem hatırlıyorum ya ama gel gör opyunun ismi yok :) yeşil renkli kayaydı Sarı elektrik Mavi su Kırmızı Ateş[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ninja kids[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 heyt be xueshen...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dorumudurki acep[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 one yaw ne ninja kids i abi :D vallaha o LOL! [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Haziran 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ya bi de bi oyun vardı, sen küçük topları yönetiodun, biri ısırabiliodu yeri kırabiliodu, biri ip atabiliodu falan. Onların da renkleri farklıydı. Neydi o oyun?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 peki şu şeyi bilen warmı? Hani 1. player Amerikalı bi asi 2. player kızıl derili Böyle cursor un var 1 ekran üzerinde karşıdan gelen adamları vuruyodun neydi o ya aynısı Askerlisi vardı biri mavi diğeri kırmızı unuttum 2sinide :D cok güzel oyunlardı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ööörrmm, ninja kaplumbagalar?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny.
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Erutan, 05 Haziran 2005 08:33 tarihinde demiş ki: peki şu şeyi bilen warmı? Hani 1. player Amerikalı bi asi 2. player kızıl derili Böyle cursor un var 1 ekran üzerinde karşıdan gelen adamları vuruyodun neydi o ya aynısı Askerlisi vardı biri mavi diğeri kırmızı unuttum 2sinide :D cok güzel oyunlardı oda benden olsun blood brothers,askerliside meshur cabal'dır bu arada ninja kids 4 player olarak indirin daha zewkli oluyor[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D [Bu mesaj HawkEye tarafından 05 Haziran 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Askerlik hah cabal :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 indirinde,oynayalim ben anofi$il serverdayim :)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Erutan, 05 Haziran 2005 08:33 tarihinde demiş ki: peki şu şeyi bilen warmı? Hani 1. player Amerikalı bi asi 2. player kızıl derili Böyle cursor un var 1 ekran üzerinde karşıdan gelen adamları vuruyodun neydi o ya aynısı Askerlisi vardı biri mavi diğeri kırmızı unuttum 2sinide :D cok güzel oyunlardı north and south olmasın??[signature][hline]icq ¶ msn
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 anofişılda gelen olursa ninja kids oynarız :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 süper kaplumbağalar :p[signature][hline]Karamurat 2. elde 1.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Erutan, 04 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: böyle 4 5 tane ninja var hepsinin ayrı özelliği var sence bu shinobi olabilirmi? 4 5 tane ninja var seçiosun pöykürme tamam erutan :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 :D ninja kids kesin o ninja kids...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
Anubis_Fremen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: McsPeyn, 05 Haziran 2005 08:31 tarihinde demiş ki: Ya bi de bi oyun vardı, sen küçük topları yönetiodun, biri ısırabiliodu yeri kırabiliodu, biri ip atabiliodu falan. Onların da renkleri farklıydı. Neydi o oyun? Fury of the furries sanırım. http://www.goodolddays.net/pc/f/fury/ Oyunu yukarıdaki linkten indirebilirsin. (P.S.: Sırf bu mesajı yazabilmek için foruma üye oldum:)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 furry tabi lan.O Oyunu az oynamazdım LAN! Nihaha.ama emü değil dos oyunu.Bilgisayar oyun katagorisine girer.Furry rullez.Bide furry diye Tank oyunu var aldıydım disketle içime patladıydı. :>
Öne çıkan mesajlar