gucco Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Beyler sanırım paticik klanı varmış yanlış duymuşda olabilirim ben level 33 üm ama daha üstün levellı arkadaşlara güzel bir klan kursak (yada paticik klanına nasıl giricez tabii varsa) pm atarsanız ben adam toplıyabilirim...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bu forumda beraberlik ? LOL! :tebrikz:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biraz zor gibi eskiden öle bi olay olacaktı ama olamadı[signature][hline]Krwlng in my skiN
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Gladros, 26 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: biraz zor gibi eskiden öle bi olay olacaktı ama olamadı Evet farklı farklı serverlarda 458674867 kere paticik clanı kuruldu yada benzeri clanlar olmadı olmazda...[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 herkes : "hadi sömüreliiiiiim, otlanaalıııııım" diye gelince olamıor malesef[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yokmu önder olcak birileri... Yapson bi zahmet.Yoksa ben oyundan sogumaya başladım gerçekten satışın alası var oyunda,belki bu şekilde bir clan kurulursa bu olay ortadan kalkar
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu zamana kadar herkes kendi imkanlarıyla geldi biyerlere. Herkesin kendi çevresi oluştu. Kimse öyle bir ortamı riske atıp "aa paticik clan'ı kuruluyomuş hadi gidelim" demez.. Gerçek olan bu... Aksini iddia edicek olan yoktur herhalde??[signature][hline]Fuck all scammers!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eskiden olsa belki ama şuan patide clan ortamı yok[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 soğumaya devam o zaman:)Bende charı kardeşime veririm o zaman:P
teufel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ne berabirliği yaw bileni var bilmeyeni var olmaz ole sey..[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben gelirim. lvl kasmaya devam ediyom.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 2x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 27 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fena olmaz aslında bende gelirim tabi adam gibi bir şey olacaksa...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gec kaldık bence zamnında yapsaydık olurdu da ben mesela oyun dayken clanımla burda tanıstım coğunu burdan oğrendım o zmn bana denseydı hadı clan kuruoz el dıe gelırdım de tabıı o zmnlar bızde n00btuk:d artık oluyuz ama KO hayatım burdan dvm edıo sadece :D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Öne çıkan mesajlar