rhye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Şimdi yüksek poplu, alliance/horde oranı 1/1 yakın olan serverlar yerine , düşük poplu alliance/horde oranı 7/3 olan serverlarda horde seçmek daha mantıklı olmazmı? Yada bole bi serverda oynamamnın dezavantajlari falan nedir ki pek deneyimli bi oyuncu değilim. BL deyiz ama tam bir curcuna oluyor orada da. Başka önerebileceğiniz serverlar falan varmı son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu tamamen senin seçimine bağlı.Yüksek poplu serverlarda player çok fazla olduğundan daha fazla zevk alabilirsin fakat çok daha fazla level 60 olduğundan sıkılabilirsin de.Ben şuan The Maelstrom adlı serverda oynuyorum.Server low durumda fkat 9100 civari karakter var level 60 sayısı 150 yada daha az.Yani olay sende biter ama ben olsam lowda kasıp sonra o server high olduğunda rahat rahat adam kesmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Quardon, 27 Haziran 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Yani olay sende biter ama ben olsam lowda kasıp sonra o server high olduğunda rahat rahat adam kesmektir. Dikkat Yazılı Var! kitabındaki cevaplara benzemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bende tam sana göre bir server var. Adı'da Frostwhisper.Population olarak low.Sadece 1-2 saat medium oluyor ve horde alliance 1:1 eşit durumda.Hatta horde en son % 2 filan daha fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 horde/alliance ratio olayında oynayacağınız tarafın daha kalabalık olması her açıdan (pvp, ticari, xp,...) daha iyi.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Server' lardaki pop sayısına veya Horde/Alliance oranlarına nerden bakabiliyoruz.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php Bu siteden bu bilgileri öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sylvanas ı tavsie ediorum...server low arada sırada medium...ve horde lar % 42 flndı sanırım en son baktııımda horde'um cokda egleniorum suan gerci priest olmama rağmen pek kullanılmayan instance [Razorfen downs] pek kolay grup bulamıosn pop dan dolayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar