onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Simdi telefonlara bakarken farkettim. Hani bir bas konus vardi avea turkcelli yendik ettik diyordu. Cello gobecikler atiyordu noldu??? Hatta burda bir kac arkadas bu hic bir halta yaramaz birsey napicasini kardesim bunu deyince hoyt olurmu oyle sey demisti sen bilmiyorsun demisti:) E noldu bu bas konusa basa basa bozuldu heralde:) Iste goruyorsunuz kaynaklarin bosa harcanmasina daha iyi bir ornek olamazdi heralde:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kullanılıyor su anda.Firmaların cok isine geliyor ozellikle.Aveada yıl sonuna kadar inanılmaz uygun bi fiyatla hizmetini veriyor. Hatta motorolanın c380p ve ve V400p modelleri deli gidiyor. V400p de bir alana bir bedava kampanyasıda var.[signature][hline]Buzkirpisi
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peki bu firmalar avea nin personell gibi kampanyalarindan niye yararlanmiyor? tekrar diyorum ole reklamlarla ortaligi yikacak birseyi yoktu. sonucta uc bes firma icin yapilmis bir nane:) cellocuk bosa gobekler atti:D
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kullanmak icin yeni cihaz almak gerekiyo,dolayısıyla cok ekonomik olmuyor.Ama bence sık gorusme yapan gruplar acısından süper.Tabiki celonun tüm reklamları abartı :)[signature][hline]Buzkirpisi
yves Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şuanda baskonuşu türkiyede kullanabilmek için aynı servis sağlayıcıyı ve telefonu kullanmak gerekiyo malesef.. ayrıca bi ara baskonuşun nasıl ücretlendirileceği konusunda anlaşılamadığından uzun bir süre bedava olarak kullanılmıştı..asla turkcellin yada aveanın biz değerli müşterilerine:) kıyağı değildi.. şimdi nasıl bilmiyorum[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 telsim işi sessiz sessiz götürüyor. chatin adlı sisteminde bas konuş desteği koymuşlar. aslan telsim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar