Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(jet li) danny the dog

xueshen

Öne çıkan mesajlar

farklı bir film bazı yerleri kopuk ama güzel olmuş. dövüş sahneleri güzel hazırlanmış. zaten martial art director yuen wo ping senaryo ise luc besseon (yahu jet li de luc bessonlan acaip güzel filmler yapıyor). müzikleri ise massive attack.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bana göre yılın en başarılı filmlerinden biri..
bugün izledim gördüm ve etkisi halen üstümde..

jet li inanılmaz oynamış... morgan freemaninde ne kadar iyi olduğunu sölememe gerek yok sanırm...

görülmesi gereken bir film diye düşünüyorum[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

cok cok begendim. jet li hakikaten cok iyi oynamis. jet li'nin insandan kopege donusmesi daha derinlemesine incelenseymis daha iyi olurmus gerci. "Get 'em young, and the possibilities are endless" gibi beylik bir lafla 2 defa gecistirdi sisman amcasi danny'nin. yinede cok begendim. ray charles vari kor piyano akorcusu roluyle morgan freeman i da begendim. daha iyi olabilirmis ama bu haliyle bile bayagi etkiledi beni. tavsiye ederim.[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ne araması abi bu topic daha önce açılmıştı=)dikkat edelim lütfen.
bu arada film fena değil çok gazag etirmedi beni.ama başlangıçtaki dövüş sahnesi efsane[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...