xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 farklı bir film bazı yerleri kopuk ama güzel olmuş. dövüş sahneleri güzel hazırlanmış. zaten martial art director yuen wo ping senaryo ise luc besseon (yahu jet li de luc bessonlan acaip güzel filmler yapıyor). müzikleri ise massive attack.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 soundtrackleri film cikmadan epey once dinleyip filmi izleyince bi ayri ilginc oluormus. film benim hosuma gitti acikcasi,arada aksiyon duruluyor falan ama o kisimlarida surukleyici anlatilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 fragmani beni umitlendirdi acikcasi. jet li on yargilarim 2. defa yikilacak galiba.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bana göre yılın en başarılı filmlerinden biri.. bugün izledim gördüm ve etkisi halen üstümde.. jet li inanılmaz oynamış... morgan freemaninde ne kadar iyi olduğunu sölememe gerek yok sanırm... görülmesi gereken bir film diye düşünüyorum[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cok cok begendim. jet li hakikaten cok iyi oynamis. jet li'nin insandan kopege donusmesi daha derinlemesine incelenseymis daha iyi olurmus gerci. "Get 'em young, and the possibilities are endless" gibi beylik bir lafla 2 defa gecistirdi sisman amcasi danny'nin. yinede cok begendim. ray charles vari kor piyano akorcusu roluyle morgan freeman i da begendim. daha iyi olabilirmis ama bu haliyle bile bayagi etkiledi beni. tavsiye ederim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben de merak ettim hadi hayırlısı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 jet li, jacky chan tarzı filmleri sevmem ama bayağı övmüşsünüz yarın gidip izlemek lazım :)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Grimwolf, 21 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki: jet li, jacky chan tarzı filmleri sevmem ama bayağı övmüşsünüz yarın gidip izlemek lazım :) onlardan biri değil işte o yüzden çok başarılı...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yamakasi 2 gelmi$ super valla izleyin derim :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dvd'de izledim biraz once dovu$ sahneleri haric senaryo fialn kaliteliydi.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dövüş sahnelerinin nesi var çokta güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [signature][hline]Kill For You ! The Rushing [Bu mesaj Rush tarafından 27 Haziran 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ehe ne araması abi bu topic daha önce açılmıştı=)dikkat edelim lütfen. bu arada film fena değil çok gazag etirmedi beni.ama başlangıçtaki dövüş sahnesi efsane[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Filmin unutulmaz sahnesi; Danny kendine gelen yumruğa kafa atıyor ve yumruk atan adamın eli acıyor. Enterasan tabii...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hicde enteresan degil kafla ile cok rahat yumruk atan adamın parmagı kırılır elide acılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kafatasi abi bu vucuttaki en saglam kemik . yeterki su alninla kafanin ustu arasindaki bombeye denk getir . kirilmayacak kemik yok orasiyla[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar