Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dl bitince otomatik olarak incoming klasöründe çıkmıyor dosya.. Temp klasöründen manual olarak taşımak zorunda kalıyorum.. Neyse taşıyıp rename ediyorum ama .zip dosyası hata veriyor.. part.met ve part.met.bak la biten dosyalarıda mı taşımam gerekiyor?? Yardım lütfen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oyle olmamasi lazım yahu. nasıl becerdin onu ayarlarla ilgili bir sey mi hatalı acaba, veya modla?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mod falan yok.. default yani.. Ayarlarla da oynamadım...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oynasan bi ayarlarla? ehoeh dizinler kısmını bi düzenlemen gerekebilir[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yetenek :P[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu çözer mi bilmiyorum ama belki gözden kaçırmışsın diye söyleyeyim. Bazen büyük boyutlu dosyaları indirince hemen complete yazmıyor completing diyor ve bi süre parçaları birleştirmeyi bekliyor. Belki böyle bi ana rastgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi nasıl oynayayım ki..? Olmuş bitmiş dl edilmiş zaten.. Help bölümünde şöyle bişey diyor: My downloads are finished but don't appear in incoming files When eMule displays a download as finished but the file does not get moved to the incoming directory you can do this manually. First look at the -> File Details and make sure that the file is really finished by comparing sizes. Also note down the .part file's number and copy the filename to the clipboard. In the Window's Explorer navigate to you temporary folder and move the appropriate file to your incoming folder and rename it to its final filename using the name you copied to the clipboard. Mind the file's extensions. Most of time such files do no longer have a .part.met file associated. Taşıdım rename ettim ama part.met dosyalarını napıcam çözemedim hala...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 @onurf: Yok completed eminim.. 2dir oluyor bu zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar