taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya okul seçmek için öle bakıyodum odtü kktc bilgisayar müh: 328.308 puanmış. 3900$ senelik okul. iyi güzel de buranın mutlaka bir dezavantajı vardır. 2 sene kıbrıs 2 sene ankara sanırım öyle biliyorum. diplomada normal odtü mezunlarından ne farkı oluyo? bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 diplomada odtü kktc diye yazıcak mı bunu da merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bildiğim kadarıyla hepsini kktcde okuyosun..ayrıca diplomada odtü kktc kampüsü yazıyo..sitesine girersen daha fazla ayrıntı bulabilirsin bu kadarını hatırlıyorum.[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar