McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 araçlar (tools) adblock sekmesine gel ordan da preferences de liste halinde blockladıkların sağ tıklayıp sil istediklerini[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 edit: buldum Madalya olayını sevmeyenlerde kaldırabilir. Herkes eşit :) [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Haziran 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben pati için IE açıyorum. Kalan herşey için de bir firefox açık bekliyor.[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 25 Haziran 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 firefox kullansam güzel bir eklenti olurmuş. ama hala internet explorer rulz :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Firefox mükemmel. Sade,hızlı,temaları çok iyi, eklentileri çok iyi. Exploreri aratmıyor. Foxytunes isimli yardımcı programı ile bilgisayarınızın özelliklerine göre stabil hale getiriyor kendini.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi ben wow oynuyorum pencere mmodunda alt tab yapıp geçiorum tam firefoxta bişiler yapıcam makine kitlenior. ie de olmuo mesela ama firefoxta oluyor. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ie rullez ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya şimdi boşuna uplamış olcam bu konuyu ama: biz bu sayfaları yeniledikten sonra / cookileri falan sildikten sonra yine açsak siteyi bu bannerları yükler mi (görünür mü demiyorum yükler mi)?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ı ıh cookielerle alakası yok pluginlerin firefox güzellli:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar