Throndor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 var mı?[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mail at listemi yollayım:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Evet... Bi Vcd, bi Dvd... Vcd olan Jp dub, Tr sub; Dvd olan Fr dub... Eminim pek çok kişide vardir... Niye sordun? *canı ağlamak istiyor diye düşünür* :D [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 16 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Var bende de, İstanbul'da isen verebilirim..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende de varda izleme harbiden çok dehşet hüzünlü bir anime (galiba filmide varmış bununda daha görermedim hiçbir herde...)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Filmi mi varmış ? Kim çekmiş ? Kim oynuyor ? Hiç haberim yoktu..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende öyle bir duydum işte..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Vicious, 18 Haziran 2005 11:03 tarihinde demiş ki: bende de varda izleme harbiden çok dehşet hüzünlü bir anime (galiba filmide varmış bununda daha görermedim hiçbir herde...) wallaha o 'lord of the flies' olmasin. onla karistiriyor olmasinlar diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Odune, 18 Haziran 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 18 Haziran 2005 11:03 tarihinde demiş ki: bende de varda izleme harbiden çok dehşet hüzünlü bir anime (galiba filmide varmış bununda daha görermedim hiçbir herde...) wallaha o 'lord of the flies' olmasin. onla karistiriyor olmasinlar diyenler? yok animenin ismi dogru..ancak bence okadarda abartılacak acıklı bır anıme degıl..dunya uzerınde o fılmdekı konulardan cok daha agırları oldu ve oluyor..al izle bence..kahramanlar cok tatlı..[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Merak ettim,çok hüzünlü mü bir konusu var ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Grave of the Fireflies'ı sana verim ben, gel bi gün..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende filmi var kardeşim çekmiş daha izlemedim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tesekkür ettim..kenderden temin edicem en kısa zamanda..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar