Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Independent: Türkiye Nükleer Silah Kapasitesine Sahip

Rush

Öne çıkan mesajlar

said:
Quivalen-soth, 26 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
said:
Lexius, 26 Haziran 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
yawaş yawaş hedef türkiye olacak ;)

aynen öyle... bkz: Metal Fırtına
Adamlar bir kitapla Bilinc altını yo kettiyse savasta bırakıp gidersin :} söyle sacma piskoloji bozma komplolarına kanmayın bir forumdada bununla ilgili bişi olmustu adam okumus kitabı yazmıs ya bulay gercek olsa naparız istanbulda sığınakta yok ühüh fln adam sattı ülkeyi adam savaşmayı düşünmüyo ünilerde yapılan ankettede bir savas olsa katılırmıydınız sorusuna %80 di sanırım hayır demiş buda ayrı bir olay .

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 26 Haziran 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu nüklüer santral nerdeymiş ? ben niye görmedim ? bu ingilizler şaşı heralde , rusya dakileri burda diye görüolar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pılotlarımız gercekten cok ıyıdır
connı ler en ufak bı hatada ucaktan atlarken bızım pılotlar son dakıkaya kadar ucagı kurtarmaya calısır cogu zaman utancı kaldıramıycagı ıcın ucakla beraber kalırlar hatta
bızım ordu kadar fedekar ordu yok savas sırasında savasa aktılırmıydınız denmiş eheh seferberlık cıkınca yıyosa katılmasın unıverstedekı o conconlar "babolı bız savas fılan katılmam yanı" gıbı cumleler sokmez seferberlıge eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thraine_Numeheru, 26 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
bizim pilotlarımız dünyada 1 numara.abartılcak birşey yok görünen şeyler.çok örnekler war çanakkale vs..

abi afedersin ama çanakkalede maket uçak falan mı uçuruyorlarmış anlamadım?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam yarbay
askeriye o kadar komik bi kurum değildir
siz askere gidin de napıcak babam sizin izinizi bulup
personel başkanı nasılsa sizi bi tayin eder
nhaha[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 26 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
benim kuzen de sedat peker

siz dokuz yaşındayken millete hakaret edip bişey başardığını düşünerek mutlu olanların ergen hali misiniz sedat peker'in kuzeni[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

eh agrı dagının ıcı nukleer fuze doluymus klasık bır halk fısıltısı
NATO tum seneryolarda ankaraya kadar olan bolumu gerılla taktıgı ıcın kullanmayı dusman daglık anadoluyu gecerken turklerın zaman kazanması ve ankaranın savunulması ustune kuruyordu yanı dogu komple gozden cıkarılmıştı degıl nukleer bomba havaalanı koymak bıle mantıksız gelıyordu doguya bırazda o yzuden dogu anadolu hep ıhmal edıldı yatırım yapmadı devlet sımdı şaka gıbı gelıyor ama o gunlerde sovyet rusyanın soguk savası sıcaga dondurdugu an Turkıyeye yuzde 80 dalıcagı garantıydı sonucta coni ile ivan sidik yarıştısın diye olan dogu ıllerımıze oldu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 26 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
benim babam yarbay
nhaha

benim babamda Kıdemli Albay seninkini dovuo yani tobe tobeee[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 26 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
siz dokuz yaşındayken millete hakaret edip bişey başardığını düşünerek mutlu olanların ergen hali misiniz sedat peker'in kuzeni

hayır, babamın, amcamın vs. nin herhangi bir görevde veya konumda bulunmasının, başka insanları herhangi bir şekilde ilgilendireceğini veya etki edeceyeceği, herhangi bir şekilde aklıma getirmeyecek insanlardanım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

dun tvde gördümde aya yada marsa adam gönderilcekmiş

önce bi üs sonra eğitim+roket malzemeleri üretimi daha sonrada insan gönderme ntvmsnbc ye bakarsanız bulabilirsiniz sanırım ilginç geldi arabanın tüm parçalarını bile üretemeyen bir ülke tamami türk üretimli roket yapcakmış hoş geldi ama olur mu olmaz mı bilmem

bunu yapmayı düşündüklerine göre nükleer bomba ve üssün olması bana normal gelir ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 26 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
said:
Kreese, 26 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
benim babam yarbay
nhaha

benim babamda Kıdemli Albay seninkini dovuo yani tobe tobeee

said:
forgiver, 26 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
said:
Kreese, 26 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
siz dokuz yaşındayken millete hakaret edip bişey başardığını düşünerek mutlu olanların ergen hali misiniz sedat peker'in kuzeni

hayır, babamın, amcamın vs. nin herhangi bir görevde veya konumda bulunmasının, başka insanları herhangi bir şekilde ilgilendireceğini veya etki edeceyeceği, herhangi bir şekilde aklıma getirmeyecek insanlardanım.

askeriye gibi sağlam bir kolumuzla bazı bilgisiz arkadaşların alay etmesi beni rahatsız etti ondan öyle yazdım ufak da bi espri yaptım
öküzün altında buzağı arar olmuşsunuz siz iyice
edit:hayır ben birileri hak vercek diye düşünüyorum moralimi bozdunuz,hassas bi insanım ben [signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Kreese tarafından 26 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 26 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
dun tvde gördümde aya yada marsa adam gönderilcekmiş

önce bi üs sonra eğitim+roket malzemeleri üretimi daha sonrada insan gönderme ntvmsnbc ye bakarsanız bulabilirsiniz sanırım ilginç geldi arabanın tüm parçalarını bile üretemeyen bir ülke tamami türk üretimli roket yapcakmış hoş geldi ama olur mu olmaz mı bilmem

bunu yapmayı düşündüklerine göre nükleer bomba ve üssün olması bana normal gelir ne diyim
Bende dün izledim 2012 de tamamen uzaydayız adamların planına göre bence olacağı kesin babası albay olan kişide ülkede böyle insanlar temizlensin bir yere geleceğiz torpil yapıo dio resmen ayrımcılık o_ O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...