Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 angelica isterim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 efendim canım ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oha nası ya ? *! gözlerini kapar * *! avuçlarını yukarıya kaldırır * jennifer anniston isterim ![hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 *!resmin konustugunu var sayarak..* efendim canım? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bide becerseymisim cok süfer olcakmıs da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tanju okan'dan bir şeyler çok mu abuk kaçar şimdi, ehe? olur mu ki? veya göremedim ama varsa sezen aksu-zalim. veya ezginin günlüğü-martı isteyebilirim. illaha da yabancı gideceğim diyorsan, jimi hendiriks amcamdan bir şeyler olabilir. queen-innuendo olabilir, dream theater-metropolis bilem olabilir; amma ve lakin learning to live var ise daha bir makbul kaçar. radiohead-creep bile olabilir, led zeppelin-kashmir olabilir sonracığıma, pink floyd-hey you makbul geçebilir. çok arzu edersen doors bilem olabilir. bu kadar istek içerisinden bir şeyler çalarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yannız dumur oldum hahaha :) angelica süfersin :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sezen aksu-zalim varsa arada kaynatır mısın onu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar