Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 daha joy division isteriz. playlistinin linkini bi daha ver, arsızca istek yapalım sitenin şımarık bağyanları olarak. *!athe'yi dürtükler* di mi kız athöey?
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: ikiyol, 23 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki: guzel istekleri her zaman caliyorum ama ilk once begenmem gerekiyor heh hehehe ema bak ikiyol da olmu$ =ppp nasi belli pati aleminin cool hatunlarindan oldugu di mi ama hey hey beee *!hemen iki koko$a da pay cikarir*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yok şekerim ben başından beri diyorum iş var bu kızcaazda diye... *!bi yandan da örgüsünü örmektedir* yannız şimdi biz istek yaparız da çalmazsa hemen düşman ilan edelim olur mu? *!arsızlık konusunda sınır tanıyan bi insan diildir* :P
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 http://www.students.itu.edu.tr/~mutlup/muzik.html
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 death in vegas - scorpio rising rica etsem ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 scorpio rising calicam simdi, benim de canim cekti athea ve ema'cim siz ne istiyorsunuz, soyleyin de calayim (guzelse) heh guzel istersiniz zaten
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sıralıyorum çalsan hoşuma gidecek şeyleri :)) Lacuna Coil - To Myself I Turned eric clapton - layla Led Zeppelin - Kashmir Pixies - Where Is My Mind Placebo - The Crawl sezen aksu - firuze The Smiths - Frankly, Mr. Shankly (aralara veya koy sen, ben üşendim, malum damarlarımda fişki va :P) istiyoz! hangisi olsa olur... hade göriim seni.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yahu şansa bak şimdide şarkı kesik kesik gelio[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 üwe, jilet getirin... kesicem kendimi... bi de kesik gelmese yayın...
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 amma çene war :p nihoho güzel güzel :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 *cebinden yeni bi jilet kutusu çıkartıp uzatır* buyrung baygang. ps: yayın dedigin kesikli gelir. TRda yasıyorsunuz hala alışamadıysanız kızcaaz naapsın :) buarada bende pek kesik gelmiyor yaf arada atlıo sadece.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok tempo düşürdük bak sen iyisi mi leila'nın bööle bol alantronikli versiyonunu çal :)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kenan doğulu - aşk oyunu isterik aşk oyunu buna derler güzelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oh oh şahane :))) ikiyol iktidara gelsin! *!leylaaağğğğ diye böğürür*
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben de onu isticektim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 laylanın hiç bu versionunu dinlememiştim ilginç walla.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 riding with the king dinliyesim geldi şimdi de :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet iste o etrafta olan versyondan biraz farkli ask oyunu caicam turkceye baslamak kismet olursa ask oyunu super sarkidir ahh
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya hatta sen kenan'ın hani 'bugün pamuk kalbinden taşınıyoruum, uzak diyarlara göç edip...' diye giden şarkısını indirsen, onu da çalsan *!yüzsüzdür*[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ay ben baya içmişim şaka maka. gidicem artık, gitmeden bi de firuze dinlesem keşke... bu ikinci kısım ne ara başlar ki? *!astar verilende yüz istemekte sakınca görmemektedir* kalanlara öpüjükler abijimmm...
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bana da mı :p oley falan ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ay valla bilmiyorum ki calamiyabilirm turkce hic canim daha turkceye baslamak istemiyor...
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 what if god was one of us ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: ikiyol, 24 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: ay valla bilmiyorum ki calamiyabilirm turkce hic canim daha turkceye baslamak istemiyor... ay canın sağolsun ayol, bi dahaki sefere... hade yigeceler herkese :) *!sızar*
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aşk oyunu buna derler güzelim gelen, gideni aratıır... hadi ama[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Öne çıkan mesajlar