Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 daha joy division isteriz. playlistinin linkini bi daha ver, arsızca istek yapalım sitenin şımarık bağyanları olarak. *!athe'yi dürtükler* di mi kız athöey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: ikiyol, 23 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki: guzel istekleri her zaman caliyorum ama ilk once begenmem gerekiyor heh hehehe ema bak ikiyol da olmu$ =ppp nasi belli pati aleminin cool hatunlarindan oldugu di mi ama hey hey beee *!hemen iki koko$a da pay cikarir*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yok şekerim ben başından beri diyorum iş var bu kızcaazda diye... *!bi yandan da örgüsünü örmektedir* yannız şimdi biz istek yaparız da çalmazsa hemen düşman ilan edelim olur mu? *!arsızlık konusunda sınır tanıyan bi insan diildir* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 http://www.students.itu.edu.tr/~mutlup/muzik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 death in vegas - scorpio rising rica etsem ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 scorpio rising calicam simdi, benim de canim cekti athea ve ema'cim siz ne istiyorsunuz, soyleyin de calayim (guzelse) heh guzel istersiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sıralıyorum çalsan hoşuma gidecek şeyleri :)) Lacuna Coil - To Myself I Turned eric clapton - layla Led Zeppelin - Kashmir Pixies - Where Is My Mind Placebo - The Crawl sezen aksu - firuze The Smiths - Frankly, Mr. Shankly (aralara veya koy sen, ben üşendim, malum damarlarımda fişki va :P) istiyoz! hangisi olsa olur... hade göriim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yahu şansa bak şimdide şarkı kesik kesik gelio[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 üwe, jilet getirin... kesicem kendimi... bi de kesik gelmese yayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 amma çene war :p nihoho güzel güzel :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 *cebinden yeni bi jilet kutusu çıkartıp uzatır* buyrung baygang. ps: yayın dedigin kesikli gelir. TRda yasıyorsunuz hala alışamadıysanız kızcaaz naapsın :) buarada bende pek kesik gelmiyor yaf arada atlıo sadece.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok tempo düşürdük bak sen iyisi mi leila'nın bööle bol alantronikli versiyonunu çal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kenan doğulu - aşk oyunu isterik aşk oyunu buna derler güzelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oh oh şahane :))) ikiyol iktidara gelsin! *!leylaaağğğğ diye böğürür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben de onu isticektim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 laylanın hiç bu versionunu dinlememiştim ilginç walla.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 riding with the king dinliyesim geldi şimdi de :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet iste o etrafta olan versyondan biraz farkli ask oyunu caicam turkceye baslamak kismet olursa ask oyunu super sarkidir ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya hatta sen kenan'ın hani 'bugün pamuk kalbinden taşınıyoruum, uzak diyarlara göç edip...' diye giden şarkısını indirsen, onu da çalsan *!yüzsüzdür*[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ay ben baya içmişim şaka maka. gidicem artık, gitmeden bi de firuze dinlesem keşke... bu ikinci kısım ne ara başlar ki? *!astar verilende yüz istemekte sakınca görmemektedir* kalanlara öpüjükler abijimmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bana da mı :p oley falan ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ay valla bilmiyorum ki calamiyabilirm turkce hic canim daha turkceye baslamak istemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 what if god was one of us ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: ikiyol, 24 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: ay valla bilmiyorum ki calamiyabilirm turkce hic canim daha turkceye baslamak istemiyor... ay canın sağolsun ayol, bi dahaki sefere... hade yigeceler herkese :) *!sızar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aşk oyunu buna derler güzelim gelen, gideni aratıır... hadi ama[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar