athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 $$$ 9 oldu alooooooooo homo popculari isterizzzzzzzz izterizzzzzzzzzzzzzzzz[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim için de için.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe geldim, hade bakalım darqer, seni şööle kenara alalım, yumuşıycaz biz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 walla herkez yumusua yumusua bi hal oldu.. biz cekilelim kabuumuza bakalım[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ufak bir geçiş musikisinden sonra buradayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ema'ya vur didiler minigunla daldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben yayındayım hala, normal dinlediklerimi çalıcam biri benden yayını isteyene kadar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 loool bunu sizinle paylaşmam lazım. said: ismi lazım olmayan bi wj demiş ki: umçaka dımçaka yallah yallah calcaana ben calayım bu çaldığımın sözlere dikiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 marş çalıyorum, HAZROL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 In the temple of love you hide together Believing pain and fear outside But someone near you rides the weather And the tears he cried will rain on walls As wide as lovers eyes hobaa[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bomba geldi Sisters Of Mercy işte ablam bu yahu ne böle gayler dumçaka dımçaka yallahlar suck my d.ck falan filan ha şöle sesi sonliyalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 homopop bittiğinden beri şunları çaldım, devam ediyorum valla ben, meydanı boş buldum :P James - Laid Leftfield - Afro-Left MISS KITTIN & THE HACKER - Frank Sinatra Sisters of Mercy - Temple of love Placebo - Every You Every Me Dead Kennedys - holiday in cambodia Madness - One Step Beyond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hey selam benim normalde 11de calmam gerekiyo ama sen mutluysan 12de falan da alabilirim farketmez bana, kitap okuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yok şekerim al sen yayını, ben bikaç parça daha çalıp çıkıcam, burayı takip et, son 3 filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 şu ana kadar çaldıklarım: Rolling Stones - Can't Get No Satisfaction At The Drive In - One Armed Scissor Interpol - Hands Away Suspiria - Night Time Therion - The Rise Of Sodom and Gomorrah şu anda çalan: London After Midnight - Where Good Girls Go To Die şunları da çalıp çıkıyorum ben artık: Pulp - Razzmatazz Replikas - Seyyah artık ikiyol mu alır başkası mı bilemem, gazanız mübarek olsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ucundanda olsa yetiştim sanırım yayının :) icqda bulamadım buradan yayınında başarılar diliyim emaleth :P ps: kız ema sen ve atheyi buralarda böle aktif mesaj atarken görünce sufer mutlu oluom falla neden bilmem :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: karakedi, 23 June 2003 23:12 tarihinde demiş ki: ucundanda olsa yetiştim sanırım yayının :) icqda bulamadım buradan yayınında başarılar diliyim emaleth :P ps: kız ema sen ve atheyi buralarda böle aktif mesaj atarken görünce sufer mutlu oluom falla neden bilmem ah be şekerim, son parça bu... olsun, tenkyu yine de :) benim de bi hoşuma gidiyo ki, aaaah ah! aaa bu arada parça bitmiş, çıktım ben... hadi yigeceler size be kuzucuklarım, pek eğlendim ben, inşallak siz de eğlenmişsinizdir :)) [Bu mesaj Emaleth tarafından 23 June 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ikiyol eger yayina girmek istiyosan 27300117 den bana ulas icq da kitap okuyom galan dedin heralde okumuyosundur forumlari[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hey ben yayindayim, simdilik yabanci, her zaman caldigim seyleri caliyorum, bir noktadan sonra turkce calicam, ne de olsa bu carsamba ve persembe aksamlari gezicegim icin program yapamicam, eh haftaya da bodrumdayim ayiptir soylemesi, yine olmayacak.. su kafamdaki turkce sarkilari bir calmam gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ikiyol hastanım! joy division çalıyo be! yürü be! allah be!!! ben de demin çalacaktım da cesaret edemediydim şimdi gençler kıllanır anlamaz filan diye. aslansın kaplasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aha ikiyol, ilk defa dinlicem =] iyi yayinlar hehe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Emaleth, 23 June 2003 23:46 tarihinde demiş ki: ikiyol hastanım! joy division çalıyo be! yürü be! allah be!!! ben de demin çalacaktım da cesaret edemediydim şimdi gençler kıllanır anlamaz filan diye. aslansın kaplasın!!! heuheuehu loooool ben de sabah caldim joy division, demek ondan 1 dinleyici varken bi anda 0 oldu hohoho[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya sapık falan değilim baştan söyleyim bir isteğim var ikiyol biraz daha sesli konuşur musun, sırf sesini dinlemek için açtım, ama sesini duyamıyorum :)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heyy heyy olley sevindim simdi hadi birileri guzel biseyler istesin o zaman, guzel istekleri her zaman caliyorum ama ilk once begenmem gerekiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tüh ya.. türkçe başlayacak mısın ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 24 June 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar