Nereid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: erkek sivrisinekleri sakın öldürmeyin. dişileri temizleyin oha o niye? ayrıca off gerçekten yararlı ve üstünde yazıo allerjik reaksiyon yapabilir önce az bi sürün bişi olmuosa kullanın falan die.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yani ben şu mesajı yazıp atana kadar bir insan mı ölüyor. oeh.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Loli-pop, 26 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: ztn hiç de mantıklı bişey deil sinek ilaçları sineklerin üzerine sıkılsın diye üretilmiş bizim üstümüze sürelim diye diil.. Doğru sürersen fayda etmemesine imkan yok.Eklemlerine sürdüğün zaman sinek senin damarlarını farkedemez.Zaten sinek senin gözeneklerinden çıkan karbondioksite göre damarlarını belirliyor ve sokuyor.Anca sineklerin evrimleşip termal görüşe falan geçmeleri lazım ki işe yaramasın.[signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 26 Haziran 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sivri sinekler olmadan dünya daha güzel bir yer olur *!Hepiniz ölüüün*[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sivrisineklerin bi yararı yok di mi ? hadi yılanlar filan birşeyler yiyorlar da faydalı oluyorlar , sivrisinekler asalaklıktan başka bişey yapmıyolar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 raid i takarım uykuma bakarım[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 acaba şu telefonlarda olan programlar işe yarıyomu antu mosque mi neydi vardı öle bişi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu yaratıkların ekosisteme bi etkisi yoksa nie dünya üzerindeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eğer korktuğunuzu anlarsa acımaz sokar walla. :lol:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ZUHA ayağı kokanları ısırıyo diyo haberde okuyun ilk paragrafta euehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu tam okumadım ama 0 kan grubu olanları ısırırmış çoğunlukla..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 BENİ ISIRIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ayırım yapmıyolar aslında kim wrsa o ortamda onu isırıyolar..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Loli-pop, 26 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Dünyada 3 bin farklı türü bulunan ve 100'e yakını bulaşıcı hastalık etkeni taşıyan sivrisineğin, hedef olarak 'sarışın ve kızılları, adet dönemindeki kadınları, ayağı kokanları ve çok terleyenleri' seçtiği, yılda 1 milyon insanın da bu uçucu böceğin bulaştırdığı sıtma hastalığından hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yaz mevsimiyle birlikte ortaya çıkan sivrisinekler, çevrede kendisini yine göstermeye başladı. Tam uyumaya hazırlanırken kulağımızda duyduğumuz vızıltılar, bizi çileden çıkarmaya yetiyor. İnsanların bu en küçük; ama en önemli düşmanı olan 'küçük vampirler', ABD'de araştırma konusu oldu. Geniş kapsamlı araştırmaya göre kendilerine hedef olarak topluluk içinde herkesten farklı görünen kişileri seçen bu hayvanların en büyük favorisi; sarışınlar ve kızıllar. Adet dönemindeki kadınlar, ayakları kokanlar ve çok terleyenler, aynı sebepten dolayı 'sivri'lerin baş hedefleri arasında yer alıyor. Kasların fazla çalışmasından dolayı salgılanan laktik asit ve vücut ısısının artması da bu hayvanların iştahını kabartıyor. Öte yandan, dünyada 3 bin farklı türü bilinen sivrisinekler, insanları sokup acı acı kaşındırmaktan başka bazı hastalıkları da bulaştırıyor. Yılda 1 milyon; yani 12 saniyede 1 insan sıtmadan ölüyor. Batı Nil virüsü gibi dünyaya korku salan hastalıklar da hesaba katıldığında, sivrisineklerin yol açtığı tehlike korkutuyor; ancak sivrisinekler yoksullara dokunmuyor. Afrika ve Asya'daki birçok insanın, batılıları öldüren sivrisineklerden bulaşan hastalıklara karşı bağışıklık sahibi olduğu bildiriliyor. kaynak: mynet.com LOL koptum Gothları falan secio[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Beni çok ısırıyo , sinek kov diye bi zımbırtı var sürüyosun üstüne başına bok gibi kokuyosun ama yaklaşamıyolar hehe =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sivrisinek beni hep ısırır ne ayagım kokuyor(anneme koklattım) ne kadınım (o zaman diger seylerde olmuyor), sarısın ve ya kızıl saclı degilim, cokta terleyen biri degilim ee neden ısırıyo meretler he soyleyin bakalım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aslında ısırmaları da o kadar kötü değil tatlı tatlı kaşınıyo böle kaşıyosun falan[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her sabah kalktıgında minimum 10 yerin ısırılmıs olsun 10 kolun yoksa pek tatlı olmuyor:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Beni de çok ısırır sivri ibişleri, tamam eyvallah ısırsın ama kulağımın dibine girip de "hözzzzz" diye uçuşmasın. Efendi efendi emsin kanını çekip gitsin. O gecenin sessizliğinde vızıldamasına uyanıyorum billa.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sivri sinekler herkesi isirir Alerjisi olanlar isirdiginin farkina varir Olmayanlar farkina varmaz[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Odamda bir tane bile sivri sinek varsa onun vızıltısından uyuyamıyorum. Isırmalarından nefret ediyorum.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Rush, 26 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: off baya işe yarıyor her tarafıma sürüyorum gelemiyolar. sürdüğün yerlerde işe yarıyor doğru ama bir defasında gözümü ısırmıştı lanet sinekler...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tek kurtuluş detan maxi sineklerin kökünü kurutur..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 reklama hayır!!! :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 O kıstasların hiç birine uymuyorum. Ama yine de sinektoner vazifesi görüyorum.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar