HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Şimdi tarifi çok gudik olacak ama bilen varsa söylesin lütfen... Keloğlan ve Cankız filminde Keloğlan ile Cankız takılıyolar bi odada...kız bi saz gösteriyo ve saz çalar mısın diye soruyo...Keloğlan da büyük bi laf söyleyip sazı alıyo ve bi türkü çalmaya başlıyo , bulmanız veya hatırlamanız gereken bu türkü...yardımcı olanlara teşekkürler şimdidien...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eheh harbiden cok gubidik oldu ama =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hatırladığın hiç "anahtar kelime" var mı? :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hmm valla sözleri hatırlayamıyorum , melodiyi de hatırlayamıyorum pek :P ama güzel olduğunu hatırlıyorum ehe...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar