Amarth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Istanbulda capoeiraya baslayabilecegim nereler var ben biraz arastirdim ama buldugum yerlerin hepsi avrupa yakasinda anadolu yakasinda ogrenebilcegim yerler varmi baya bir merak sardim bu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nedir bu capoeira?[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dans ederek dövüş diyebiliriz basitçe :P bakınız teken edi :D[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bildigim kadariyla kadiköy de ve üsküdar taraflarinda war eskiden bi arkadasim gidiyodu ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aaaa Ediy dansi gibimi tekken4de bir kiz vardi ama yildiza basinca eddy geliyordu o dans gibimi?[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evet aynen öyle bana lütfen kadıköydeki yeri tarif edermisin bu tarafta Capoera öğretildiğine inanmıyorum süper ya.Adreessss lütfeennnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Joe Eigo (umarım dogru yazmısımdır) videolarını kesin indirin:) Ben az meyilimim var.Zevkli ama kolların cok guclu olması lazım bu spor icin.ii bir calısma istior:) PARANAVEEEY PARANAVEEY PARANAAA!!![signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 doru yazmısısın bende su am onları indirmekle meşgulüm..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paranavey deil o Paranue dir aslı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 The Marmara'da Crocodilo hoca var (Sinan hoca) oraya gitmeni öneririm.. haftada 3 gün günde 3 saat olması lazım derslerin. Diğer okullar genelde capoeira'ya çok yüzeysel yaklaşır, capoeiraya takla atmak hoplamak olarak bakar.. ama sinan hoca size capoeira kültürünü aşılar, eğer hevesiniz varsa muzik aletlerini bile çalmayı öğretir.[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Helcaraxe, 15 Haziran 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Paranavey deil o Paranue dir aslı :) uheha direk anladıım sekilde yazıım dedim :) cok guzel sarkı.indireyim heme ogrendime gore adını uhe[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 valla kültürü öğretsin fln ama ben takla atmayı falan öğrenmek istiyorum çünkü yazlıkta kumlara gidince kapoera yaparken afrikadaki gibi davul çalmıycak arkadaşların ;)[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu khanx a bişi ogretmeyin tamamı artistlik bu adamın :D,[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar