Levent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bir sorunum var arkadaslar, Swg total experience aldırdım yurt dısından arkadasa, kendi evdeki eski swg mi kurup total experience cd-key ile oyna register oldum, update time olarak bana 33 saat veriyor, ve baglantım 128k kablo, merak ettigim hakkaten bu kadar uzun surucek kadar cok update mi var yoksa, key total experience keyi oldugu icin ve bende yuklu sadece an empire divided oldugundan internetten launch pad expensionları mı indirmeye calısıyor, eger oyleyse bunu engellemek icin ne yapabilirim?, bilgisi olan varsa cok sevinicem, simdiden tesekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 total exp.key aldığın için swg snn bilgisayarı an empire divided+jtl+rotw olarak tanıyor dolayısıyla 25-30 tane filan dosya indirecek. engellemenin bi yolu yok ki engellersen zaten oyuna giremessin.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 26 Haziran 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Anladım yani bi nevi oynu download ediyor kısaca. O zaman bekliycem demektir, saol.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 önemli değil:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 an empire divided ın üstüne sadece swg updateleri çekmesi bende 17 saat sürmüştü 256 kablo ile... bide üstüne jtl ve rotw i çekicek verdiği süre normal... :)[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1.1 gb galiba bütün patchler hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Peki arkadaslar ogrenmek istedigim bir sey daha var, simdi bu update yada download ediyorya, benim elime jtl ve rookie nin cd leri geldiginde onlarıda yuklememe gerek kalıcak mı yoksa bu yapıcagı update sayesinde zaten bu expensionlar yuklenmiş mi olucak ?[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eger rage of te wookies cdsi falan verdilerse total experianci aldigğnda onlari yukle onlardada download ettigin patchlerin %90i vardir yani üstüne max. 2 saat falan download edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen total exp. in cd key i ile register olduysan hepsini yani bütün expansionları çekicek demektir elinde cd ler olsaydı bi kaç patch çekerdi sadece...[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla bendede 128 kablo var 2 gun suruyodu ben gidip cafeden bazi patchleri cektim burda dl yaparken arama dan swg bulldog actigi konulari arat patchle ilgili bir topic var orda bana bir site vermilerdei 400 mb ordaki linklerle cafeden cektim 15 saate bitirdim yoksa bitmiyo 128 kabloyla[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet revhas dedigin gibi yaptım, hepsini cekiyor demekki, o zaman cd lerden yuklenicek birseyim kalmıyor. Bu arada eski resimleri actım baktım duygulandım, ya hatıralar işte, neyse az kaldı yettim :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaslar bi sorum olucak 1 aylik ugrasim sonunda sendit bana oyunumu gonderemedi parami geri odicekler bende key alam karari verdim. total exp sin keyi satiliyomu.her yerde rage of wo. nin keyleri satiliyo total exp ins keyini satan bir site varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: BullDoG, 27 Haziran 2005 18:06 tarihinde demiş ki: valla bendede 128 kablo var 2 gun suruyodu ben gidip cafeden bazi patchleri cektim burda dl yaparken arama dan swg bulldog actigi konulari arat patchle ilgili bir topic var orda bana bir site vermilerdei 400 mb ordaki linklerle cafeden cektim 15 saate bitirdim yoksa bitmiyo 128 kabloyla Ben kastım biraz 14 saat kaldı, yarın sabaha tamamdır bu iş.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar