demonizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 öncelikle merhaba, undead bir karakter açtım, önce klasik tirisfal glades sonra da silverpine forest daki görevleri bitirdim ondan sonra da hillsbrad foothills e gittim ama ciddi anlamda burada quest yapılmıyor hatta dolaşılmıyor bile etraf ally kaynıyor, arkadaşa sordum barrens git direk dedi. sizin tavsiyeniz nedir sizce hills de devammı etsem yoksa barrens amı gitsem ya da başka biryer sağolun şimdiden.. (kusura bakma editliyorum, levelım 23 şu anda 20-23 arası hills yaptım ama gına geldi) [Bu mesaj demonizer tarafından 27 Haziran 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Barrense git 20ye kadar orada takıl sonra contested area'lara çık gerçi levelini bilmiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hillsbrad olmuyorsa stonetalon mountains da quest yapıcan sonra SFK run. sonra bi daha hillsbrad dene yine olmazsa thousand needles.ondan sonrası da arathi-desolace.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar