OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Öncelikle tüm paticik ailesine merhaba diyorum.Dün test yayınına girmiş olan radyomuzu sizlere tanıtmak istedim.Radyo yayınlarımızda Yabancı Pop,Türkçe Pop,Rock,Hardcore,Rock,Rock&Roll,Blues,Slow,Clasic türlerinde müzik yayınları yapılmaktadır.DJ'lerimize ICQ yolu ile istek şarkılarda buluna biliyorsunuz.Ayrıca çeşitli aktiviteler yapılmaktadır.Hiç bıkmadan,usanmadan sizler için 7 Gün 24 saat yayın yapmaktayız. Dinlemek için TIKLA... Radyo istasyonu hakkında an ve an bilgi için http://www.medievaluo.com:1234/index.html Not:Radyo istasyonumuzun ana web sitesi tamamlanmamıştır.Bu nedenle üstteki linkten sadece an an bilgi alabilirsiniz... Saygı ve Sevgilerle...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 June 2003 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hepinizi bekliyoruz...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bende dinleyebilirmiyim :D[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tabiki. http://www.medievaluo.com:1234/listen.pls Şuan yayındayım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 June 2003 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Dinleyemeyenler için tekrar adres veriyorum.Siteye girip Listen'a tıklarsanız dinleyebilirsiniz... http://www.medievaluo.com:1234/index.html[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Harika parçalarla yayınımıza devam ediyorum. Buradan...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hadi dostum hepimiz insanız. Buyrun sizde dinleyin... Bu arada DJ alımları başlamıştır. İrtibat için: 158672665[hline]Medieval FM Türkçe-Yabancı Canlı Müzik Yayını Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 June 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 7:15 gibi yayından ayrılıyorum. 10:00 tekrar birlikte olmak dileğiyle...[hline]Medieval FM Türkçe-Yabancı Canlı Müzik Yayını Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ya madem bu kadar radyoyla ilgilisin benim foruma da bir el atsana.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 :D adresi söyle...[hline]Medieval FM Türkçe-Yabancı Canlı Müzik Yayını Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Raven kızma ama sadece sen bişiler yazmışsın abi...[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Başka yazan olmadığı için mecbur ben yazıyorum :D[hline]Medieval FM Türkçe-Yabancı Canlı Müzik Yayını Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar