Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aralarındaki 10 level farkını baz olarak bana bunu söylüyorsan pek bi fark olucağını zannetmiyorum... (Atross'dan da Bus düşüyor, piana'daki lycan'dan da düşüyor.. Hadi bakalım nolacak şimdi??) Benim burada bahsettiğim bazı itemlar çok nadir olsa da farklı yaratıklardan düşebilir. (Ha ama bu demek değildir ki CW den ring of courage düşsün.) Şimdi anladın mı Knixue Hocam?[signature][hline]Fuck all scammers!
vktk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1-bus'ın atross dan düşme olasığı ile haryp apos vs.den düşme olasılığı aynımıdır? 2-arkadaşlar buradaki konu 1. sınıf itemlar(shard,raptor,totemic spear vs.) bunlarda ya dm den düşer yada bosslardan cw ile bossları bir tutuyorsanız zaten söylecek birşeyim yok. diğer itemlar mesela glave, ironx bow golemdan düşüyor. (glave ben düşürdüm kulaktan duyma değil) ama cw den shard raptor filan düştüğünü ilk kez burada duyuyorum, birdahada duyacağımı sanmıyorum. ayrıca şu anda iş yerimdeyim ve burada yeterli bilgiler yok. evdeki bilgisayarımda shell lerin hangi yaratıklardan düştüğüne dair birşeyler olacaktı. evden onları ilave ederim. artı en kolayı 2 melee + 2 priest (1 warrior 1 full healerda yeter ama hızlı olmaz) DM farmlayın 1 saatte neler düşecek seyredin bakalım...[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 27 Haziran 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 pffffsss ya arkadaşım ya ben derdimi anlatamıyorum ya da siz anlamıyosunuz... senin dediğine bakıcak olursak Iron Bow da 1. sınıf bir item. Ama golem'den düşüyor. E böyle bişe söz konusuysa diğer itemlar niye düşmesin??? sanki ben size "gidin golem kesin 10 tane, garanti birinden shard düşücek" dedim ya? Iron bow düşüyorsa raptor, mirage, shard, zart zurt da düşme ihtimali vardır diyorum...[signature][hline]Fuck all scammers!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1. sınıf item nedir ya? Unique itemlerin dışındaki tüm itemler her tür yaratıktan çıkabilir. Sadece bazılarında çıkma olasılığı 1/500000 tür bazılarında ise 1/500 tür.. Ne diosunuz anlamadımki? Sadece unique itemler belirli bosslardan çıkar. Geri kalan tüm itemler her tür yaratıktan çıkar. Sadece çıkma oranları farklıdır... !!! Dip : Bir daha beni yalancı çıkartmaya kalkışırken kendinizi rezil etmeyin. 1. sınıf item diye bişey yoktur. Unique item vardır, Rare item vardır, Upgradable item vardır...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
vktk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya neden hemen trip moduna giriyorsunuz onu anlamıyorum ben herşeyi bilirim, ben ukalayım modunda bir yazımı benim yazdığım??? söylediklerimin hepsi kulaktan duyma şeyler değil. birebir benim bilgilerim yanlış değildir ama doğruluğu tartışılır.. bu oyunda kestiğim boss un tek başına farmladığım cw nin; saatlerce kestiğim dm nin haddi hesabı yok. sana cw den shard düşmesi mantıklı geliyorsa eyw.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
vktk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya fatih denen arkadaş sen kimsin ya? seni yalancı çıkarmak nedir? sen kimsinki seni yalancı çıkarmakla filan uğraşayım. bazı arkadaşlar anlayabilsin diye daha basit bir dil kullanarak 1. sınıf item dedim ben onlara. ama halen anlayaymışsın!! burada atıp tutacağınıza oyunda yaşadıklarını anlatında bilgileri eksik olan arkadaşlar anlış yönlendirilmesin. cw den shard düşüren ilk seni duyuyorum hll olsun..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 @fatih, orada kullanılan 1. sınıf item türünün en iyi itemları olarak kullanıldı. Anlaşılmayan bir durum yok ortada. ha nedir bunlar, shard, raptor, elixir vs. vs.vs vs.[signature][hline]Fuck all scammers!
vktk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya sakin olayım diyorumda burada olunmuyorki ya adam bana unique upgradeble filan yazmış ya ben ko yu bıraktım sevgili kardeşim ama kendi kendime max bir char yapıp bırakacağım arada onunla oynayacağım dedim ve o şekildede yapıyorum diezdeki arkadaşlar beni tanır. bana kalkıpta unique şudur upgradeble şudur filan deme komik duruma düşüyorsun..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 diezdeki chitinle shelli raptorlu Vangel? my name is yada blooddaydın galiba atmak gibi olmasın[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 27 Haziran 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: HasMez, 27 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: diezdeki chitinle shelli raptorlu Vangel? my name is yada blooddaydın galiba atmak gibi olmasın yuh o nasil bi atmak oyle. imzasina bak bi adamin.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 harbi lan imzada yazıyomuş ahahah tanıyorum ben tanıyorum. bende kalgeldi & _all_eyez_on_me_[signature][hline]unholy ownz u
Knixue Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: druenler, 27 Haziran 2005 17:29 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 27 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: diezdeki chitinle shelli raptorlu Vangel? my name is yada blooddaydın galiba atmak gibi olmasın yuh o nasil bi atmak oyle. imzasina bak bi adamin. :lol:
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 en iyi drop'i olan mob'i buldum bu arada. moradonda geminin yanindaki lycan'lar. 2 tank + 6 1920 heal + 1 60+ duffer ile farm yaptik dusenler: ROL, ROM, ROC 2h giga (+8 olarak hemde) +10/24 shell set (4 class icin) degil tabiki aha bunlar : rogue plate fang of wolfman 120'lik mana pot ahaha sunu okudunuz ya daha ne diyeyim :D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: druenler, 27 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: en iyi drop'i olan mob'i buldum bu arada. moradonda geminin yanindaki lycan'lar. 2 tank + 6 1920 heal + 1 60+ duffer ile farm yaptik dusenler: ROL, ROM, ROC 2h giga (+8 olarak hemde) +10/24 shell set (4 class icin) Nasıl yani??? :D:D:D:D:D[signature][hline]Fuck all scammers!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: druenler, 27 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: en iyi drop'i olan mob'i buldum bu arada. moradonda geminin yanindaki lycan'lar. 2 tank + 6 1920 heal + 1 60+ duffer ile farm yaptik dusenler: ROL, ROM, ROC 2h giga (+8 olarak hemde) +10/24 shell set (4 class icin) degil tabiki aha bunlar : rogue plate fang of wolfman 120'lik mana pot ahaha sunu okudunuz ya daha ne diyeyim :D puahah :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Öne çıkan mesajlar