hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 normal monitorlerde aynı kolaylığın olcağını sanmıyorum lcd lerde daha kolaydır[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aslında bunu yapabilen bir insan için monitorun lcd olması farketmez. ama biz denemeye kalkarsak lcd ve flatron olması kes yapıstır için oldukca uygun :D şöyle yapılmış da olabilir diye düşünüyorum: monitor olmadan bi resim cekiliyor önce. sonra baska bir resimden oraya monitor yapıştırılıyo ama yapıstırılan monitorun sadece cercevesi olacak yani içi boş. sonra da cercevenin iç kısmına denk gelen yerin renk tonlarıyla oynayarak sanki pc de boyle bi goruntu varmış gibi gosterilebilir. anlatamadım galiba ama neyse :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar