babayigit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya arkadaslar bnm Sagem My V-55 marka bir cep telefonum var turkcell karlı bunun MMS ayarlarını bir türlü yapamıyorum nasıl nerden yapıcam bi açıklayabilmisiniz lütfen. Şimdiden tesekkürler.[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ip: 212.252.234.168 tel no: +905327577111 port: 9201 hat tipi: isdn baud rate: 9600 username: turkcell password: wap idle(sn): 600 apn name: wap username: gprs password: gprs Hattında acıksa girersin. Türkcell mms sadece Türkcell den Türkcell e gidiyor. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 26 Haziran 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bişey sorucam saol güzel yardım etmişin ama bunnarı nereye yazıcam bunları yazıcak yer yoq. ???[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yoksa menüsü,program atmak lazım.O cihaz ithal edilmemis heralde.Sanırım yurtdışı cihazı.Program atan bi yer bulmanda zor olacak.Yapabilirsen kendin internetten bulup halledicen :[signature][hline]Buzkirpisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Heh baba tamam oldu valla cok saol ne diyim daa önce görmemişim ne oldugunu mutlu oldum bak :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar