Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3230

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Aldım telefonu içinden 32mb mms çıkması dışındaki herşeyiyle iyi hoş da bazı şeyleri çok cins geldi bana. Mesela telefon çalmadan veya mesaj gelmeden önce bi bip diyo tuş kilitleme sesi gibi sonra ötüyo. Onu engelleyemedim bi. En uyuz olduğum ise sessizdeyken bi türlü mesaj gelince titremiyo. Kurcaladım denedim bir sürü şey olmadı.
Ama tipiyle radyosuyla kamerasıyla hoş telefon.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

O bip sesi benide fitil etti, ben zil sesini daha uzun dinlemek istiyorum baştan bip ediyor ben dinlerken adam kapıyor.Benim sessizde çatır çatır titriyor valla biraz daha kurcala istersen.

edik: yazım hatası

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 25 Mayıs 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3230 Kullanıyorum, Telefon genel olarak güzel ama tutulmamasının tek nedeni ses özelliğinin mono olmasıdır.
E kardeşim telefondada mp3 calacak halimiz yok hoş telefon fiyatıda iyi ama teknoloji cagında yasıyoruz. Alınacak telefonlardan birisi.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm..

Hardgamer
Illusion
Sanane
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...