Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında Bildiğiniz Yaz Kampları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
yurtdışında bildiğiniz gittiğiniz yaz kampları var mı önerebileceğiniz? fiyat ve kalite açısından. ingiltere/amerika/avusturalya/kanada tercihen.. ingilizce konuşabileceğim yerler yani.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
o nedir?
[edit: bu arada 90lıyım,ona göre öneriler gelirse sevinirim][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)

[Bu mesaj shapshal tarafından 26 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kendine danisman bul, ondan sonra yaz okuluna git. ozellikle yurtdisinda uni okuyacaksan onceden ders alma imkanlarin oluyo.

eger okulunuzda varsa ne ala, soyle yardim etsinler; yoksa biraz arastirma yapman gerek.
Mesaj tarihi:
eurocentres in bournemouth (england)

baba benim burdan advanced diplomam var... ve mükemmel bence bnm gittim zamanlarda (orta 2 yazı, şu anda üni 1.deyim hmm 5 sene önce) 3500 pound flndı...ayrıca hiç unutamam orda dürümcü vr türk onun için çalışmıştım bayaa para kırmıştım...

extra bilgi istersen sanırım yrn bütün belgeleri bilg.e geçmiş olurum. ama okul olarak %100 gitcem diosan kesinlikle tavsiye ederim.. bournemoutha gelince; mekan öğrenci-sahil kasabası yani 18+ ve 18- diskolar, strip clublar hepsi sadece öğrenciler için açılmış diim, ve paticiğin üyeleri arasında 18- lar olduunu düşünerek gerisi tahmin etme kısmını sana bırakıyım:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Mesaj tarihi:
he bu arada mekanda türk yok, yani bütün şehirde saysan 10 tane var... biri sen, biri dönerci, biri disconun dj.i, dier 7 si de şansına kalmış:) ama türkün olmaması inan bana çok daha iyi oluyo...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
  • Yeni Oluştur...