shapshal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Selamlar, yurtdışında bildiğiniz gittiğiniz yaz kampları var mı önerebileceğiniz? fiyat ve kalite açısından. ingiltere/amerika/avusturalya/kanada tercihen.. ingilizce konuşabileceğim yerler yani.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 amerikada 3000-10000$ gerisini bilmiyorum ama bence yaz kampı o kadar iyi bir fikir değil. work and travel yada başka bişiler öneriyorum sana...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o nedir? [edit: bu arada 90lıyım,ona göre öneriler gelirse sevinirim][signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) [Bu mesaj shapshal tarafından 26 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Geçen seneye İngiltereye dil kursuna gitmiştim tavsiye ederim.British Councile bir bak derim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gelecek hafta avusturya ya almanca için gidicem 1700$ (2 hafta) amerika istiyorsan fiyatlar biraz daha uçar[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kendine danisman bul, ondan sonra yaz okuluna git. ozellikle yurtdisinda uni okuyacaksan onceden ders alma imkanlarin oluyo. eger okulunuzda varsa ne ala, soyle yardim etsinler; yoksa biraz arastirma yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eurocentres in bournemouth (england) baba benim burdan advanced diplomam var... ve mükemmel bence bnm gittim zamanlarda (orta 2 yazı, şu anda üni 1.deyim hmm 5 sene önce) 3500 pound flndı...ayrıca hiç unutamam orda dürümcü vr türk onun için çalışmıştım bayaa para kırmıştım... extra bilgi istersen sanırım yrn bütün belgeleri bilg.e geçmiş olurum. ama okul olarak %100 gitcem diosan kesinlikle tavsiye ederim.. bournemoutha gelince; mekan öğrenci-sahil kasabası yani 18+ ve 18- diskolar, strip clublar hepsi sadece öğrenciler için açılmış diim, ve paticiğin üyeleri arasında 18- lar olduunu düşünerek gerisi tahmin etme kısmını sana bırakıyım:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 he bu arada mekanda türk yok, yani bütün şehirde saysan 10 tane var... biri sen, biri dönerci, biri disconun dj.i, dier 7 si de şansına kalmış:) ama türkün olmaması inan bana çok daha iyi oluyo...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar