Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Aa şimdiye kadar mesajlar dolup taşar, bissürü yan konu açılır, kitlenir diye düşünmüştüm.

Ben aldım, 2 saat kadar oynadım (birazdan o 2 saati bir kaç kez katlamayı düşünüyorum)

Herşey iyi güzel de, MGS2'de adamın arkasında takla atıp horon teperdik adam arkasına dönüp bakmazdı.

Şimdi analog'u 0.05 derecelik açıyla iterek adama yaklaşıyorum, 2 metre yanıma gelene kadar tahtaya vurma sesini duymayan adam, 3 metre mesafe varken "LAN?!" deyip arkasına dönüyor ve "VIYNK!!!" diye ! çıkıyor.
Gel de delirme. Sorgulamaydı yerden yere vurmaydı falan eklemişler de yakalayamıyorum ki adamı?![signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

sürünürek dibine girip ayaga kalkip O ile kavrayacaksin adami. Sonra ne yapacagin sana kalmis :p. Oynanis olarak öyle çok güzel, çok özel gelmedi bana ama dengeli ve eglenceli boss savaslari, kamuflaj ve inanilmaz güzel senaryosuyla oynanmayi hakediyor.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun fena bişeye benzemiyor. 1.yi bitirip hastası olmama rağmen 2.yi oynamadım. aliim mi dğer mi?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun güzel ( hatta bu sene oynadigim ps2 deki en güzel 3. oyun) ama Gta gibi haftalarca oyalayacak birsey ariyorsan yanlis secim olur. Oyun sonundaki istatistik ekraninda 18 saatte bitirdigim yaziyordu. Oyunu bitirdikten sonrada bir daha oynayasim gelmedi. Oyunda bi ton gizlilik mevcut ama senaryoyu ögrendikten sonra oynamak çok zevkli degil.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.

[Bu mesaj Enginar tarafından 09 Aralık 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mükemmel bir oyun herşeyiyle öküz detay var.

bir de şu yakalama işini ben de yapamıyorum. adamın arkasına geliyorum O ya basıyorum yakalamıyor tutup yere atıyor. halbuki ben boğazını ksecem CENSORED.[signature][hline]john the insane fork.

Küfürsüz konuşalım//King

[Bu mesaj theKingpin tarafından 15 Aralık 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk iş olarak backpack;i almamız gerekiyor. Biraz ilerledikten sonra Snake;in backpack;inin bulunduğu ağacın önüne geleceksiniz. Üçgen tuşuna basarak ağaca tırmanın. Backpack;in üzerindeyken tekrar üçgene basıp backpack;i alın. İki saat konuşmaları dinledikten sonra etraftan yiyecek toplayın. Sonra;ı seçip L3 tuşuna basarsanız radarda etrafınızdaki hayvanları görebilirsiniz. Hayvanları avlayın. Snake acıktığı zaman, yani staminası düştüğü zaman start tuşuna basıp food menüsüne girerek topladığınız yiyecekleri yiyebilirsiniz. Topladığınız yiyeceklerle ilgili bilgi almak için daha sonradan PARA-MEDIC ile konuşabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra yoldan devam edin.

Dremuchij Swampland

Çalılardan devam ederek bataklığın olduğu yere ulaşın. Timsahlara dikkat ederek bataklıktan karşı tarafa geçin. Daha sonra dümdüz ilerleyin.

Dremuchij North

Start tuşuna basarak Camouflage menüsüne girin. Size daha fazla kamuflaj sağlayan şeyleri kullanın. Ekranın sağ üst köşesinden kamuflajın ne kadar başarılı olduğunu öğrenebilirsiniz. AP Sensor seçili olsun. Düşmanlara yaklaştığınız zaman AP Sensor alarm vermeye başlayacaktır. Eğer düşman askeri şüphelenirse çalıların arasına saklanın, size yaklaştığı zaman etkisiz hale getirin. Bu arada bayılttığınız ya da öldürdüğünüz düşmanları kare tuşuna basarak sallarsanız veya taşırsanız üzerinden mermi, sağlık malzemesi gibi şeyler alabilirsiniz. Askerleri geçip kuzeye doğru gidin.

Dolinovodno

Köprünün başında bulunan askerlere dikkat edin. Askerleri teker teker etkisiz hale getirin. Köprüyü geçerken yavaş ve dikkatli olun. Köprünün sonunda da bir asker bulunuyor. Köprünün kenarında üçgene basarsanız Snake köprünün kenarına tutunacaktır. Bu sayede askere görünmeden etkisiz hale getirebilirsiniz. Askerleri atlatarak ilerleyin.

Rassvet

Askerlere görünmeden Sokolov;a ulaşmamız gerekiyor. Haritayı kullanarak Sokolov;un tam olarak nerede olduğunu öğrenin. Sokolov;un bulunduğu odanın kapısının hemen yan tarafında kutular var. Eğer askerler tarafından görülürseniz buraya kaçın. Duvara yaslanıp yana doğru giderek kutuların arkasındaki çok dar olan yerde saklanın. Askerler burada sizi asla bulamaz. Tabii buraya girerken sizi görmemeleri gerekiyor. Etraf sakinleşince bu kapıdan içeri girin ve sahneyi izleyin. Şimdi geldiğiniz yoldan köprünün bulunduğu yere geri dönün. Olanlardan sonra Snake kamyon çarpmışa dönecek. Start;a basıp Cure menüsüne girin ve size anlatıldığı şekilde yaralarınızı tedavi edin. Daha sonra oyunu kaydetmek isteyip istemediğiniz sorulacak, kafanıza göre takılın. Oyun bundan sonra daha yeni başlıyor.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.
Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]
[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi..

(-kobe- a.k.a Canonline)

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 11 Aralık 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bitiren yok galiba ama ortalama ne kadar sürer sizce, ya da bitirenler kaç saatte yapmış bilen var mı

ben de ps2 yok, arkadaşın ps2 sunda yapıcam için belli bir süre lazım

bu arada oyun nasıl ilerliyor, aksiyon mu yoksa stealth mı daha önemli
bir de hikaye nasıl???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

[b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:

12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

[spo=spoiler]Evet ocelot o konusmada dikkat edersen snake e john diyor önce yanlislikla. Ocelotla geçen son çarpismasinda ocelot snake e ismini sordugunda snake ona isminin john oldugunu söylüyor.
the Boss la olan karsilasmada O disindaki her tusa bir kez bastim ve bir dakikada bekledim belki vurmam gerekmez diye ama yapimci arkadaslar sagolsunlar the boss u öldüren snake in vicdan azabini bizede çektirmek istemisler sanirim :)[/spo][signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.

[Bu mesaj Enginar tarafından 13 Aralık 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mgsnin konusunu detayli anlatacak insan yoktur bu kadar basit yani detaysizi bile satirlarca suruyo denedim birine anlatmayi ordan biliyorum ama mgs2 de sonunda butun olaylarin bir yapay oldugunu anliyorduk yanlis hatirlamiyorsam test gibi birseydi ama 3 ... 3 dehset ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Of son dövüşten sonraki demo neydi öyle? Özellikle de
[spo=Önce oyunu biririn bakim]Boss'u bizim vurmamız.
Snake'in vurmasını izlemedik, tetiği biz çektik resmen.
Ocelot'un hokkabazlıkları (bu arada direk Dzzzt vs Entreri olmuş :-P) da aynı şekilde.

Hemen tekrar dalıcam, saatlerce o tuşa basmasam ne olur acaba?[/spo]
Ayrıca oyunun bazı yerlerinde (mesela Grenin'in odası) MGS2'nin hastası olduğum müziğinin çalması da bitirdi beni.[signature][hline]Ee nolcak şimdi?

[Bu mesaj Eraq tarafından 27 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bitirdim valla +1 ağlamaklı oldum içimde hala boşluğu devam ediyo 3 gün olmasına rağmen zaten müziklerine taktım Theme müziklerini netten download ettim dinliyom ara sıra hehe :D filmi yapılacak ya o da çok iyi haber işte kadrosu falan hazırlanmış vizyon bölümünde konu açıldı onun hakkında bi bakın isterseniz... ama 1. sinin olcak bu film 3 ün değil.. hele en duygulandığım yerler -SPOILER- boss'un ölüşünden -SPOILER- sonraki tüm sinematikler...

[Bu mesaj MADBOY tarafından 30 Aralık 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Spolierdan İMANIM Gevredi. Çok sevdiğim metal gear serisinden SOĞUTTUNUZ LAAN :) Tamam anladık son boss ölüyomuşda kim acaba bu son boss sadece onun için bile oynanır :P

(Bundan sonra bakmıyacam bidaha bu foruma verin spolier heehhe)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...