KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben kocaelinin ücra sayılan ilçelerinden darıcanın bayramoğlu semtinde oturuyorum. Ve her gün(her saat başı da diyebiliriz) voltaj düşüyor ave yine normale dönüyor. Hem geceleri emule açık bıraktığımda sabah 10mb dl almış oluyorum (ve login ekranında olmuş oluyor pc) veeee: önceki bilgisayarımın ekran kartının bozulmasının sebebi büyük ihtimalle buydu. Bana bir çözüm yolu söyler misiniz(tedaşa kafa atmaktan başka)? Veya beni teselli eder misiniz? :[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güç kaynağı kullan[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bayramoğlu'nu da Hakkari gibi yazmışsın ya helal :) UPS (kesintisiz güç kaynağı) alırsan iyi olur. Hem voltajı düzenler hem de kısa süreli kesintilerde idare eder[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bir tane alete buldum ama garip bir seçenek vardı biri bana bunu açıklayabilir mi: • Kolay battery değişimi bunlar pille mi çalışıyo?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 27 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İçlerinde aküler var, onlar kastedilmiş heralde Ama seni ilgilendirmeyecek büyük ihtimalle, bozulduğu yada eskidiği zaman servisi halleder[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 regulator al evin şebekesine bağla çünkü tüm elektronik eşyalarının bozulma tehlikesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evde öyle hassas alet yok ki fark etmez yani[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 UPS alcan abi baska cozum yolu yok..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 UPS'den başka çaren yok bildiğim kadarıyla..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar