Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe transfer topici.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Abi real nihatı satıcaksa almak sorun olmaz alakasız bi takıma aldırırlar önce daha sonra fb o takımdan alır kalıbına uydurulur.

Bende FB avrupada oynayacak takımlara +2 yabancı hakkı tanınsın diye bi teklif yapcak federasyona dye bişey duydum az önce star transfer dosyasında sanırım.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

ha o da var bide eğer ulusoy dışında birisi başkan olursa ab statusundekiler türk sayılcak yani yeni başkanın onu yapcağı kesin gibi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 12 Temmuz 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 12 Temmuz 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
Bende FB avrupada oynayacak takımlara +2 yabancı hakkı tanınsın diye bi teklif yapcak federasyona dye bişey duydum az önce star transfer dosyasında sanırım.

öyle birşey olmaz yapmazlar, açıkçası olmamalı da ortahalli klüplere büyük haksızlık olur. avrupada kullanılcak denilirse, e zaten avrupada yabancı sınırı yok al istersen adamı ligde oynamasın sadece avrupada oynasın senede max 10-12 mac, e olamaz sonuçta öyle birşey.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır Türkiyeden hiçbir takım 11 yabancı ile avrupa kupası maçına çıkamaz bi yanlışın var burada.
Ligde oynatmamak kaydıyla +2 yabancı alınabilir ama ziyandır bence gereksiz.
haber kolpalamışda olabilirler ya +2 yabancı ligde oynatmayı isteyeceğini sanmıyorum zaten fb nin de avrupada bilmemki.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...