Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Abi real nihatı satıcaksa almak sorun olmaz alakasız bi takıma aldırırlar önce daha sonra fb o takımdan alır kalıbına uydurulur. Bende FB avrupada oynayacak takımlara +2 yabancı hakkı tanınsın diye bi teklif yapcak federasyona dye bişey duydum az önce star transfer dosyasında sanırım.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ha o da var bide eğer ulusoy dışında birisi başkan olursa ab statusundekiler türk sayılcak yani yeni başkanın onu yapcağı kesin gibi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 12 Temmuz 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bizde AB statüsünde adam warmı PVH AB galiba?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ewt sadece pierre bide cavalhero alınırsa öle bişeyler çıktı aynı zamanda itayan vatandaiıymış o da yabancı sayılmıcak yani 1 yabancı kontenjanı boş olcak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Vodan, 12 Temmuz 2004 02:28 tarihinde demiş ki: Bende FB avrupada oynayacak takımlara +2 yabancı hakkı tanınsın diye bi teklif yapcak federasyona dye bişey duydum az önce star transfer dosyasında sanırım. öyle birşey olmaz yapmazlar, açıkçası olmamalı da ortahalli klüplere büyük haksızlık olur. avrupada kullanılcak denilirse, e zaten avrupada yabancı sınırı yok al istersen adamı ligde oynamasın sadece avrupada oynasın senede max 10-12 mac, e olamaz sonuçta öyle birşey.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hayır Türkiyeden hiçbir takım 11 yabancı ile avrupa kupası maçına çıkamaz bi yanlışın var burada. Ligde oynatmamak kaydıyla +2 yabancı alınabilir ama ziyandır bence gereksiz. haber kolpalamışda olabilirler ya +2 yabancı ligde oynatmayı isteyeceğini sanmıyorum zaten fb nin de avrupada bilmemki.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aslinda fazla yabanci değilde mesela milli takim oyuncularinin nerdeyse hepsi kendi liginde oynuyorsa o ulkenin milli takimi dandik oluyor.son bi kac turnuvada gorduk bunu..mesela ispanya-italya-ingiltere gibi...dier yandan milli takim oyunculari disarda oynuosa basarili oluyorlar yunanistan-cek cum-hollanda gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 onlarin hocalari cok hata yapti bence hollanda o kadroyla tek forvet oynarsa sonu ole olur...fransayi bilemicem yasli oyuncular+hepsi basariya doymus bitse de gitsek derdindelerdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 abi ne o oyle +2 yabancı falan. kafa basmıyomu ya serbest bıraksınlar en iyisi olur. türk futboılcusu yabancılardan pahalı be.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yenisini açmaya gerek yok sanırım burdan devam edelim. hem geçen sene konusulanlara bakıp bakıp güleriz ehhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yıldızı bilmemde akıllı zeki ve çevik orta saha ve defans oyuncusu alması lazım ama fenerin gözü hala forvette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Fenere forvette lazım orta saha da defansta.. Fatih Altaylı dünyada ki en salak adamlardan biri..Adam sürekli saçmalıyor..Yani hani ara sıra saçmalarsın fln unutulur gider ama adam sürekli saçmalıyor..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar