Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar tv de olan mesela 30 dakika sonra televizyonu kapatmak için programlıyorsun kapanıyor pcde böyle bir program varmı ?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Google Shutdown Timer [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Haziran 2005 08:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Türk yapımlarına destek olalım, bizim programımızdır kendisi :) Ayrıca birkaç ek fonksyonu da var; bilgisayarı kapatmak dışında program açabiliyorsunuz ya da yeniden başlatabiliyorsunuz. zamman[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 www.netsurf.ru Bu sitede gözüme çarpmıştı hatta indirdim...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bi de görev zman denetleyicisi diye bir bişey vardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 win98de rundll32.exe,UserExitWindows gibi bişey vardı görev zamanlaytıcısına koyuyodun vs.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu görev zamanlayıcısı ne gibi şeyler yapabilir ? Mesela c:/x/x/x dizinindeki dosyayı x zamanda d:/x/x/x dizinine c/p yapabilirmi ? veya böyle bir zımbırtı yapacak bir prg varmı bilidğiniz..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yaparsın aam klasör taşıyamazsın komut şunu yazarsın cmd.exe "copy c:xxxx*.*" "d:xxxx*.*" bunu yaparsan olması lazım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben bu zaman denetleyicisini çalıştıramadığım için oturup yazmıştım aslında :) yeni bir program yapıyordum ama zamanı geldiğinde yapmıyordu ve şifre girilmemiş diyordu yanlış hatırlamıyorsam. fakat benim kullanıcımda zaten şifre yok, illa koymalı mıyım?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 xp yi yüklerkenki şifreyle alakası olabilir mi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 windowsun cd keyi ile alakalı olacağını sanmam, administratora da şifre koymamıştm.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 power off diye arat google dan çok gzll biprogram ben kullanıyorum memnunum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: fastreload, 27 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki: yaparsın aam klasör taşıyamazsın komut şunu yazarsın cmd.exe "copy c:xxxx*.*" "d:xxxx*.*" bunu yaparsan olması lazım hahahah ben ne diyorum sen ne diyorsun :D onu command kullanmadanda yapabilirim, önemli olan oradaki zaman değerliği..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Öne çıkan mesajlar