Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanlı bilgisayarı kapatma.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.netsurf.ru Bu sitede gözüme çarpmıştı hatta indirdim...[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
Bu görev zamanlayıcısı ne gibi şeyler yapabilir ?

Mesela c:/x/x/x dizinindeki dosyayı x zamanda d:/x/x/x dizinine c/p yapabilirmi ? veya böyle bir zımbırtı yapacak bir prg varmı bilidğiniz..[signature][hline]zagG!!
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
ben bu zaman denetleyicisini çalıştıramadığım için oturup yazmıştım aslında :) yeni bir program yapıyordum ama zamanı geldiğinde yapmıyordu ve şifre girilmemiş diyordu yanlış hatırlamıyorsam. fakat benim kullanıcımda zaten şifre yok, illa koymalı mıyım?[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
power off diye arat google dan çok gzll biprogram ben kullanıyorum memnunum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 27 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
yaparsın
aam klasör taşıyamazsın

komut şunu yazarsın

cmd.exe "copy c:xxxx*.*" "d:xxxx*.*"

bunu yaparsan olması lazım

hahahah ben ne diyorum sen ne diyorsun :D onu command kullanmadanda yapabilirim, önemli olan oradaki zaman değerliği..[signature][hline]zagG!!
  • Yeni Oluştur...