Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar tv de olan mesela 30 dakika sonra televizyonu kapatmak için programlıyorsun kapanıyor pcde böyle bir program varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Google Shutdown Timer [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Haziran 2005 08:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Türk yapımlarına destek olalım, bizim programımızdır kendisi :) Ayrıca birkaç ek fonksyonu da var; bilgisayarı kapatmak dışında program açabiliyorsunuz ya da yeniden başlatabiliyorsunuz. zamman[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 www.netsurf.ru Bu sitede gözüme çarpmıştı hatta indirdim...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bi de görev zman denetleyicisi diye bir bişey vardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 win98de rundll32.exe,UserExitWindows gibi bişey vardı görev zamanlaytıcısına koyuyodun vs.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu görev zamanlayıcısı ne gibi şeyler yapabilir ? Mesela c:/x/x/x dizinindeki dosyayı x zamanda d:/x/x/x dizinine c/p yapabilirmi ? veya böyle bir zımbırtı yapacak bir prg varmı bilidğiniz..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yaparsın aam klasör taşıyamazsın komut şunu yazarsın cmd.exe "copy c:xxxx*.*" "d:xxxx*.*" bunu yaparsan olması lazım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben bu zaman denetleyicisini çalıştıramadığım için oturup yazmıştım aslında :) yeni bir program yapıyordum ama zamanı geldiğinde yapmıyordu ve şifre girilmemiş diyordu yanlış hatırlamıyorsam. fakat benim kullanıcımda zaten şifre yok, illa koymalı mıyım?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 xp yi yüklerkenki şifreyle alakası olabilir mi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 windowsun cd keyi ile alakalı olacağını sanmam, administratora da şifre koymamıştm.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 power off diye arat google dan çok gzll biprogram ben kullanıyorum memnunum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: fastreload, 27 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki: yaparsın aam klasör taşıyamazsın komut şunu yazarsın cmd.exe "copy c:xxxx*.*" "d:xxxx*.*" bunu yaparsan olması lazım hahahah ben ne diyorum sen ne diyorsun :D onu command kullanmadanda yapabilirim, önemli olan oradaki zaman değerliği..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar