Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Demin bilgisayarın başındayken yanık kokusu duydum etrafa bakındım acaba kablo felan mı yanıyo dye düşündüm bilgisayarın arkasına baktım o sırada monitörün arkasında böyle akkor şekilde bi' ışık gördüm dedim monitör yanıyo galiba burnumu iyice soktum monitörün arkasına ama yanık kokusu ordan gelmiyodu dışarda yanımızdaki büyük apartmanların(25 katlı felan) jeneratörlerinden geliyo olmalı diye düşündüm camı kapattım öyle gibiydi hakkaten ama bilgisayarı da kapattım ne olur ne olmaz diye şimdi tekrar açtım.Merak ettiğim o ışık normal mi acaba ben yeni farkettim galiba şu anda da var ve yanık kokusu felan gelmiyo monitör patlamasın akşam akşam bu arada monitörüm bayaaa bi eski. 1997'den kalma ve 15"...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sanmıyorum bişey olmaz heralde ama temkinli olmakta fayda var.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Valla gece gece yapacak bi' şey yok evde yanık kokusu da gelmiyo yani kafamı sokup baktım bakalım...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 27 Haziran 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Problem olmaz sanırım merak etme.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bom! Allah korusun monütör patlaması başka şeye benzemez...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 walla ben olsam yarın direk değiştirridim bu konularda baya tırsatır yok elektirk filan ıyyk :d ama sende bişi yok gibi gözüküyor. bence sağlam[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 korkutmayın korkutmayın =)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 o geri sayım işareti kırmıza olunca patlıcak.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eheh güldüm biraz :P o lamba her TV ve monitörlerde vardır, tüpün arkasında durur vs vs.. TV ye bakarsanda görürsün (plasma değilse tabi :))[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bizde 95ten kalma (yada daha eski) monitor var. hala sağlam.. tabi sağlam derken 1 kere servise gitti o da yeni çünkü yazılar okunmuyodu. trafosu sallanıyomuş fln. şuanda tek bi problemi var o da tüpü eski olduğu için ekranın tamamını kullanamıyosun. amaa ben onu kullanmıyorum tabiki. ben 97den kalma monitorumu kullanıyorum hiç bi sorunum yok vs.vs.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Monitör tüpünün elektriği aldığı kısımda bir ışık olduğunu biliyorum..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar