onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dun gece gittim. bir kere bekledigimden cok daha iyi. rezervasyon yapmayi unutmayin. yemekler gayet lezzetli fiyatlar fridays havasinda.(15-25 bir porsiyon) ortam gayet guzel calan muzikler kaliteli.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 uerini de tarif etseydin bari[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Orayı tabir etmek için bir kelime vardı ama adı tam aklıma gelmiyor... Böyle sosyete, ciks tarzı bir yer orası. Ama bunlar tam ifade etmek istediğim şekli değildi. Belki ifade etmeye çalıştığım şey benim duygularımın bir bütünleşmesi ve bunu kelimeye dökecek şey bulamıyorum. Aman ya neyse işte benden uzak olsun o mekan. Hemen aşşağasında sahilde şarap içmek iyidir ama :) edit: imlâ hataları [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 25 Haziran 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Gilean, 25 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: uerini de tarif etseydin bari ali ustanın ordaki sapaktan sola, yokuşu inerken taksicinin ordan sağa, sonra tekrar sağa dönüyorsun yürüyosun yürüosun sağında duruyo. veya fıskıyeden tramvayın geçtiği sapağı takip ediyorsun aşaısında yolun sonunda. hoş biyer kahvaltı için falan da baya güzel.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 girişi şuan bomonti tarafına alındı yaz olduğu için.kışında bomontiye doğru inmeden önce büyük bi otoparkın yanındadır zaten görürsünüz yani yeri çok kolay.geçen senelerde daha iyiydi bence mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar