Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baslik bulamadim...

Riehn

Öne çıkan mesajlar

Sİmdi ben ayin 17 sinde Belcikaya tekrar donuyorum. Buradaki kiz arkadasimla ise acaip dereceden problemler yasiyorum.
Veda edeyim gitmeden goreyim dedim. Bir msj da . Demez olaydim. Hafta içi saat 9 dan sonra Tunali da olursa gorusebilirmisiz ? Ama ben saat 9 dan sonra tunalida ne yapayim dedim.. O orada oturuyor tabiki kendisine rahat ama benim için hiç iyi degil. Bu haftasonu için haber bekle demiştim musait oldugunu soylemisti.. Gecen cuma mesaj attim dedim ne zaman gorusecez ? Dedi haftasonu sehir disindayim. Pzrts. Arkadasimla bulasacam dedi. Benim sarteller haliyle atti. Sen beni gormek istedigine emin misin dedim ? Evet cok isterim dedi. Belli oluyor yazdim. Neden ? anlamadim yazdi cevaben. Bende dedim bu kadar ugrasiyorum gorusmek için hergun mesaj atiyorum felan filan takdigin yok neyse gorusmeyelim artik. Nede olsa gidiyorum da zaten dedim. Sanirim bir iki de kufur ettim. 2 gundur dusundum tasindim bir cozum bulamadim. Sizce bundan sonra ne yapilmali ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

Haklisin. Zaten biticektide. İyi kotu sevgilim oldu. HEp yanimdaydi boyle ayrilmak istemezdim. Yani gitmeden gonlunu hos tutsam diye cabaliyorum su an. Ancak ne yaparim nasil duzeltirim onu bilmiyorum...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama ben onu cook seviyorum..
Sevdigim için cok fazla dusunuyorum.
Bu yuzden de uzgun ayrilmak istemiyorum...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Bencil olamiyorum elimde degil.
Nasil duzeltirim sorusu 2-3 gundur surekli aklimda...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz umut var gibi cagri atiyorum cevap atiyor..

Ancak mesaj atmaya cesaretim yok bekleyeyim diyorum fazla zaman yok . Acip konussam. Konusamam hepten ayip olur...

İki uctada bir hendek tek duzluk kime ne gerek ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Head de nasil gaz mesajlar atmis :)

sen guclu olansin ustun olansin.

Sizin anlamadiginiz bile kiz arkadasinizdan illa kavga gurultu kufur ilemi ayrilmak zorundasiniz. Zaten bir ayagi belcikada bir ayagi Ankarada olan bir iliskinin yurumesi cok zor.

Gidiceksin adam gibi

Bir yanda birakmak istemedigim sen, diger yanda birakamayacagim okulum var. Seni ne kadar cok sevsemde bu iliskinin yurumesi cok zor en iyisi birbirimizden uzaktayken bitecegine burda bitsin. Kalmak icin en ufak bir sansim olsaydi kalirdim ( Eger sansin varsa burayi es gec :) ) ama yok yada seni oraya goturmek icin. (bunu her daim kullanabilirsin nasil olsa gelmezler).
ve son
Arkadasca ayrilmis kizin kalbini kirmamis ve uzmemis sende uzulmus ama yikilmamis olarak bitiriyorsun iliskiyi.

Senaryo nun yasal haklari bana aittir...

Bu tavsiye ise yararsa alan yetkilisi olmak icin basvuruda bulunucam :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...