FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kadın kadındır erkek de erkektir. ayrımcılık yapmayın insanlar arasında herkes eşittir gelmiyim oraya
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: sheref, 25 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: kadınlar 4 milyar'a ayrılır... çünkü hiç biri bir diğerine benzemez... onlar eşsizdir :) [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Kadın kadındır erkek de erkektir. ayrımcılık yapmayın insanlar arasında herkes eşittir gelmiyim oraya sen ne kadar bosch bir yeni üyesin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben bu foruma depoyu doldurdum da geldim ne boşu be?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ekleme yapiim: Wi-Fi destekliler - İstediiniz kadar uzakta olun cep telefonu vb. aletlerle sn. sn. yapıtklarınızın raporunu alır/verirler. mouse tipi - devamlı tıklarsınız ne isteseniz yaparlar. ad-spyware tipi - ikide bir çıkardıkları pop-up olaylarla kafanızı patlatırlar. plug-in tipi - hayatınızı kolaylaştırır, sizi tamamlarlar. çift çekirdekliler - oldukça entellektüeldirler etkilemesi zordur genelde... GPU'su çok watt çekenler - Çok güzeldirler ama sadece para yerlerse sizinledirler... barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler. falan filan...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 26 Haziran 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 GÜzel yazı kadınları ne güzelde anlatmışlar özellikle VIRUS TIPI kadınları yani bizi parazit yerine koyuyo bu yazı ?[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected]
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 niye herşeyi kategorileştirme ihtiyacı duyuyoruz ki?Sonuçta: Aşk Uzaktan Güzel Victor Hugo okuyodum da aklıma geldi Uzaktan seyrediyor seviyor onu düşünüyorsunuz yaklaşınca tüm hayalleriniz yıkılıyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 üstte yazdığım topicde bir iki tane ciddi ciddi ayrım yapnaydı. ekleme ihtiyacı hissseetim topicin geneline değildi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Kreese, 26 Haziran 2005 20:16 tarihinde demiş ki: niye herşeyi kategorileştirme ihtiyacı duyuyoruz ki?Sonuçta: Aşk Uzaktan Güzel Victor Hugo okuyodum da aklıma geldi Uzaktan seyrediyor seviyor onu düşünüyorsunuz yaklaşınca tüm hayalleriniz yıkılıyor [signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şu içine bayıldım ...:) barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler.[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Loli-pop, 26 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: şu üçüne bayıldım ...:) barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler. [signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben yazım 4. sayfanın en altına geldiği için öyle yapmıştım ama :)
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Vay be patiler ne kadar çok kadın tipi ürettiler bravo size[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected]
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahh kadınlar ahh yaktınız bizi...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar