FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kadın kadındır erkek de erkektir. ayrımcılık yapmayın insanlar arasında herkes eşittir gelmiyim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: sheref, 25 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: kadınlar 4 milyar'a ayrılır... çünkü hiç biri bir diğerine benzemez... onlar eşsizdir :) [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Kadın kadındır erkek de erkektir. ayrımcılık yapmayın insanlar arasında herkes eşittir gelmiyim oraya sen ne kadar bosch bir yeni üyesin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben bu foruma depoyu doldurdum da geldim ne boşu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ekleme yapiim: Wi-Fi destekliler - İstediiniz kadar uzakta olun cep telefonu vb. aletlerle sn. sn. yapıtklarınızın raporunu alır/verirler. mouse tipi - devamlı tıklarsınız ne isteseniz yaparlar. ad-spyware tipi - ikide bir çıkardıkları pop-up olaylarla kafanızı patlatırlar. plug-in tipi - hayatınızı kolaylaştırır, sizi tamamlarlar. çift çekirdekliler - oldukça entellektüeldirler etkilemesi zordur genelde... GPU'su çok watt çekenler - Çok güzeldirler ama sadece para yerlerse sizinledirler... barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler. falan filan...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 26 Haziran 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 GÜzel yazı kadınları ne güzelde anlatmışlar özellikle VIRUS TIPI kadınları yani bizi parazit yerine koyuyo bu yazı ?[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 niye herşeyi kategorileştirme ihtiyacı duyuyoruz ki?Sonuçta: Aşk Uzaktan Güzel Victor Hugo okuyodum da aklıma geldi Uzaktan seyrediyor seviyor onu düşünüyorsunuz yaklaşınca tüm hayalleriniz yıkılıyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 üstte yazdığım topicde bir iki tane ciddi ciddi ayrım yapnaydı. ekleme ihtiyacı hissseetim topicin geneline değildi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Kreese, 26 Haziran 2005 20:16 tarihinde demiş ki: niye herşeyi kategorileştirme ihtiyacı duyuyoruz ki?Sonuçta: Aşk Uzaktan Güzel Victor Hugo okuyodum da aklıma geldi Uzaktan seyrediyor seviyor onu düşünüyorsunuz yaklaşınca tüm hayalleriniz yıkılıyor [signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şu içine bayıldım ...:) barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler.[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Loli-pop, 26 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: şu üçüne bayıldım ...:) barebone tipi - boyları en fazla 1,65 olur. 7+1 destekliler - sesleri çok etkileyicidir, az bulunurlar. skinnable tipler - makyajla çok değişirler, genelde makyajsız fazla güzel değildirler. [signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben yazım 4. sayfanın en altına geldiği için öyle yapmıştım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Vay be patiler ne kadar çok kadın tipi ürettiler bravo size[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahh kadınlar ahh yaktınız bizi...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar