Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bugun 2 dir Matrix Online oynarken pc kendini restartlıyor. Yoksa matrix de bizi hacklediler mi :P.Worm olma ihtimali nedir yani psu yetmezligi ve sıcaklık sorunu olucagini tahmin etmiyorum.Peki neden oluyor ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zannetmiyo olabilirsin ama sıcaklığını bi programla kontrol et[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kasamda sıcaklık için gosterge var(Thermaltake Xaser3) 33 derece fln normal windowsdayken.Psu da 560 watt thermaltake .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 uu 560 watt gereğinden oldukça fazla, 3/4 beygir gücü mü oluyor ne oluyor? böyle giderse benzinle çalıştırıcaz bu aletleri. ekran kartın ısınıyor olabilir, kartın üzerindeki fanı kontrol et. oyundan ne zamanlar çıktığını izle, ayarları en düşüğe getirip bir daha bir izle. eğer fark varsa, sorun muhtemelen sıcaklıktır.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Format atıcaktım attım ama genede aynı sorun aynı oyunda yaptı alala :D ama anlamadıgım oyun kendini kapatmıor pc restart atıo[signature][hline] [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 26 Haziran 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi anlamadım ya hep aynı oyunda oluor.Bi fikri olan yokmu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hardware monitör...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar