Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hot Topic Amerika'da bulunan bi' mağazalar zinciri oldukça ilginç şeyler satıyorlar ben Bob Marley tişörtü almıştım bi' mağazasından zaten ilgili olmamın sebebi Bob Marley denilebilir aslında ama oldukça güzel şeyler var. Genel olarak metal dinleyenlere hitap ediyo Türkiye'ye de sipariş gönderiyorlar fakat "shipping" kazık biraz bi' kupanın ki 23.00$ bileklik 16.25$(yani shipping eşyadan eşyaya göre değişiyor) ama bu "shipping"e değecek bi' şeyler bulursunuz belki.Yüzükten kravata pantolondan bandanaya genellikle dinlediğiniz gruplarla ilgili çoğu şeyi bulabilirsiniz.İyi alışverişler efenim... Edit:Shipping eşyadan eşyaya göre değişiyor Hot Topic[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Haziran 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Off.. Bilekliklere bayıldım ama 4$ lık mal için 23$ shipping :'([signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet yani dediğim gibi çok alacaksın ki değsin...bileklik için shipping 16.25$ miş...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Haziran 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 değsin de değmesine hesap kabarıyo (: edit// ya pantolonlar falan acaip hosuma gitti abi. istanbulda var mı bu tarz bişeler satan magaza? [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 26 Haziran 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben Amerika ya gitmişken Cowboy Bebop t-shirt ü aldım oradan... Cok güzel mağaza[signature][hline]
othinn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 "süper özenti ürünleri arıyorsanız burası tam yeri" bu site için mükemmel bir slogan olurdu.... hepsi olmasa da büyük çoğunluğu sevgili amerikalıların diyeceği gibi; "crap" veya "sucks" thinkgeek, jinx, we tshirthell varken yalan olmuş çok. bi anime tişörtleri fena değil. hakkını yemeyelim. [Bu mesaj othinn tarafından 26 Haziran 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar