WindShade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 gecis yapicam perfonmans arttirmak icin akillica mi olur ? yoksa windows 2000 e mi gecsem yardimlar lutfen[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya bence geçme, performans almak derken sadece biraz daha az ram harcıcağın için daha hızlanırısn windows içinde ama birde diğer taraftan bak, xp'nin eksiği az ve devamlı güncelleniyor. Internet uygulamalarında daha rahat ediyorsun 98'e göre.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Asıl soru şu.. Daha mı hızlı ? Daha mı stabil ?[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 xp geliştiği için arkadaşın da dediği gibi daha "iyi" ama şu var ki 98 in core u o kadar iyiydi ki update etmeden de kullanılıyo. xp de bunu yapamıyorsun... dail-up larda 50mb update indiremiyorlar... biraz paraya kıyıp 55m, 256mb ram al, bence xp kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 2000 kusur ddr ram koyucam ama xp yuzunden olmek istemiyorum[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ramin ve islemcin azsa 98 xpden daha hizli calisir(192 mb -celeron 900 alti) yok +256 mb ramim var diyorsan ve celeron 900 den hizli islemcim var diyorsan xp kullan(Genellikle boyle bir durum var)[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: riglous, 23 June 2003 09:28 tarihinde demiş ki: xp geliştiği için arkadaşın da dediği gibi daha "iyi" ama şu var ki 98 in core u o kadar iyiydi ki update etmeden de kullanılıyo. xp de bunu yapamıyorsun... dail-up larda 50mb update indiremiyorlar... biraz paraya kıyıp 55m, 256mb ram al, bence xp kullanmaya devam et. en basit programlardan biri olan nukeden bile etkilenen bir isletim sistemi kullanmak pek akillica degil gibi(98 de 50 mb update yok,21 mb sadece guvenlik,otekileri indirmesenizde olur(hele hele gereksiz seylerde var 21 mb icinde,onlarida cikarinca bir hayli azaliyor))[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ram'den de bahsedilmiş de aklıma geldi, 98 yüksek hafızayı efektif ve etkin olarak kullanamıyor. Yani 512MB RAM kullandığınızda 256 MB RAM ile çalıştığınızdan daha yüksek verim alamazsınız 98 ile. İyisi mi dualleyin işletim sisteminizi. Hatta yeriniz varsa Linux'da kurun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Güvenlik bu kadar mı derdiniz oldu? O zaman Firewall satın alın. İsteyen için XP önleyici mi olur sence? Hayır, isteyen, zorlayan yine açığını bulur, yine dadanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben 256 dan 512 ye yükselttim rami ama xp de gözle görülür bişi olmadı ..[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 98 kullanmanın hiç bi mantığı yok o kadar ram takıcaksan win2k bilemedin xp ayrıca service packleri artık her dergi cd sinde bulabiliyosun[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar