Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arının intikamı...

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Saat sabah 3 ü gösteriyordu bilgisayarın başından kalkmış mutfağa doğru rahat adımlarla gidiyorudum mutfağın kapısını araladım ve ne göreyim?! bir CANİ BAL ARISI KAVUNUMUN ÜSTÜNDE! sinsi adımlarla kavunun üstünde geziyor.gizlenmek için kavunun içine girip çıkıyordu... tırstımmı?! evet tırstım çünkü ben arılardan korkarım hemen elime havlu aldım uzaklardan Havluyu bir fırlattım kafasına Şangırt Diye bişey kırıldı Meğersem kırılan küllükmüş arıya bişey olmamış... bunu abim uyanıp kafama ''Allah belanı vermesin bir uyutmadın'' deyip mutfağa dalmasından sonra öğrendim... ve akşam oldu abim arıyı öldürmeyip kapıdan dışarı atmış... akşam oldu ve ben babamın yaptığı salatadan çalmak için oturdum ve kaiığı daldırdım salataya o sırada kolumda bir yanma hissettim ne göreyim KATİL ARI KOLUMDA!!! O HAİN İĞNESİNİ SOKTU KOLUMA !!! Ve Bir Hışımla osmanlıyı koydum suratına... yerde can çekişirken,ben banyoya koşup soktuğu yere baktım bulamadım abim geldi ''nooldu lan'' dedi.Ebenin ... oldu dedim babamda lan ne küfür ediyon abine dedi.. baba başlatma şimdi o arıyla üçünüzü yan yana koyarım dedim ... babamda sen beni yan yana koyamadan ben seni kıbleye çeviririm dedi... o halde beni güldürdü :D vallaha parlıcak diye bekledim elimin acısından söylediğimden öyle espiri yaptı :) Herneyse sonra abim bana ''Aldınmı babayı dedi böle sokar işte sen bidaha arıya havlu at g.tünden soksun dedi'' bende Lan ''öldürseydin böyle olmazdı dedim'' Babamda bana gülüp ''arının intikamı'' dedi şu anda elim şiş arıyo :([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuehue züper

Ne demek aile içi ne kadr küfrediyosunuz
bizde öyle bi küfrediliyoki bizim evde kalsan ertesi günü ağlayarak kaçarsın , gerçi sadece bizim ortam olunca küfür edilir herkese aşırı terbiyeliyiz; terbiyesisiz demiyorum :D

ü[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...

[Bu mesaj KahnX tarafından 25 Haziran 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 25 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Hmmm bizden ne istiyorsun ?

Aşa gir sinirlendirme adamı dalga geçme
Kişisel Forum Nedir?[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)

[Bu mesaj KahnX tarafından 25 Haziran 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KahnX tarafından 25 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

MxO:Galadriel,KahnX (betada)

Mmo rekor kırmış bir türk? Eheh..

Pis sokmuş arı :-P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 25 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
Zagg, 25 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Hmmm bizden ne istiyorsun ?

Aşa gir sinirlendirme adamı dalga geçme
Kişisel Forum Nedir?

Heh bende tam bunu diyecektim. Adam gelmiş bizden ne istiyorsun diyor ya allahım. Çocuk gelmiş bizle paylaşıyo hayatının bir kısmını bide bu adama bakın.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o

[Bu mesaj Seregwethrin tarafından 25 Haziran 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka dün soktu ama ben hala iğnesini çıkaramadım şiş duruyo öyle ben naapçam bu kendi kendine çıkarmı yoksa bişey yapsammı? aslında tam nerden soktu belli olmuyo[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

valla oda koşullarında üzülmem ve yardımcı olmam lazım ama...
ZUhahahahahaha(vurgu zu da)
gelecek sefere profesyonelin işini çoluk çocuğa bırakma;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

98123982179 kere arı soktu beni sadece bi kere akyuvarlarım costu toksin yuzunden bole heryerim sismeye basladi cunku kan damarlarım patlıyomus kan dısarı cıkıyomus tabi once lenf kılcalları neyse arı beni tam damardan sokmustu o zaman yoksa elin siser 5 gun icinde gecer 13 gun sonra iz kalmaz

su ana kadar sadece elin sistigine gore alerjik reaksiyon yok olsaydi doktora koş derdim ama bole bi sey icin doktora giden varmi.fiş al sıra bekle orda esas mikrobu kapıosun heryer mikrop..memursa baban ozel hastahanelerin bazıları anlasmali yarı fiyatını veriyosun oraya bi gorun eger gitmek zorundaysan ..of be ne corba gibi yazdım ama ha silmek zor geliyo kusura bakmayın[signature][hline]
DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche
her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...