Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 external hard diskim son zamanlarda bazı dosyaları açmıyodu falan, bu ailemin kullandığı salak bilgisayarda takılıp duruyo restart düğmesine basmak zorunda kalıyorum alt+ctrl+del falan çalışmıyo hiçbi şekilde neyse yine takıldı restart ettim, o baştaki mavi ekranda beyaz yazıyla bişiler taradı, bi baktım benim externaldaki dosyaları siliyo. bilmemnebilmemne is entirely unreadable. folder entry removed dedi ve sonradan baktım hepsini silmiş hakkaten geri istiyorum onları çok önemlişeyler vardı orda yardımcı olun lütfen program biliyorsanız recovery felan isimlerinide yazarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 isim olarak bilmiyorum ama googledan recovery tool diye aratabilirsin yada spame sor[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 zilyon tane arama sonucu çıkıyor bana kullanmış iyi bir program oldugunu bilen biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iolo soft(sanirim) system mechanic pro 5 i dene.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar