Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bak şu kazaanın ettigine

karakedi

Öne çıkan mesajlar

dün acık bırakıp gitmiştim bilgisayarı kazaadanda film indiriyordum, bugun geldim bi baktım bilgisayar kitlenmiş, d drive a bişi yazamıom diye bi hata veriyor.

restart attık düzel lam sen windowssun restart yiyince duzelmen lazım mantıgı ile, şimdide D drive a ulasamıyorum.

dosyaların icine girmeye calıstıgımda veya d hdd ile ilgili herhangi bişi yapmaya calıstıgımda bana aşagıdaki hataları veriyor. ne scandisk nede baska bişide calısmıyor. tamamen olu durumda harddisk.

bu durum ile daha once karsılasmıs olan war mı?
format opsiyonunu kullanmadan düzeltebilmiş olan var mı?

said:
hatalar:
Dosyanın icine girmeye calıstıgımda:
D:kazaa is not accessable
The request could not be performed because of IO device error.

biraz bekledikten sonra ise bu hata cikiyor:

Windows was unable to save all the data for the file D:/kazaa
the adata has been lost
this error may be caouse by a failure of your computer hardware or network connection Please try to save this file elsewhere.
[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ide kablonu kontrol etmeni tavsiye ederim.Bir ara aynı sorun benimde basıma gelmisti via 4in1 driverlarinin bir versiyonu xpde sorunluydu o yüzden hergün düzenli olarak data kablosunu çıkartıp takmak zorunda kalıyordum anca o sayede calıstırabiliodum.Daha sonra vianin yeni 4in1 driverini cektim ve duzeldi.
Bakmıssındır belki ama bakmadıysan aklında bulusun
registryde hkey current user-microsoft-windows-current version-explorer altinda pinf keyi varmi?
ben bir haftadir hic bi programin calismamasi sorunuyla bogusuyordum bugun bu yol sayesinde makinemde w32.pinf oldugunu ogrendim örneğin bu benim C: deki hic bi programı acamamama sebep oluyordu.Böyle birşeyde olabilir ama tahminimce ide kablosundandir.

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 23 June 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ide kablosunu kontrol ettim zaten I/O hatası verdikten sonra ama kabloda bir sorun yok sanırım.

hdd de bos alan bitmiş ve kazaadan cektigi dosyayıda üzerine yazamamış bu şekilde bir hata oluşmuş sanırım. ama nasıl düzelir onu bulamadım.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa klasöründe hata war die kazaa ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüşsünde hatalardan gördüğüm kadari ilen alakası yok :)
hd'in eski ise yada fiziksel hasar görmüş olabil ise badsector olabilir aynı sorunla bende karşılaşmıştım badsector üstüne denkgelmişti klasörün başlangıç byte ' i şimdi tam anlamadımda aslında sorunu ama c de dier klasörlerde falan bir sorun olmuyor ise sadece d deki o klasörde oluyor ise
ilk başta bi scandisk yüzey taraması dene badsector warmı diyerekten /s ile yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
badsector war ise d den kurtarabildiğini kurtarıp format atıp tekrar scandisk lemekten başka çaren yok
badsector yok eminim diosan sen yinede /s yap :) harbiden yoksa windows ile ilgili bir hatadır bi şekilde dos tan erişmeye çaliş klasöre yada başka bi windows sürümü kurup ulaşmaya çaliş
ben dostan c ye taşiyip formatlayarak kurtulmuştum[hline]Justin (09:56 PM) :
olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin
Behran (02:34 PM) :
bu arada baal nası okunuyo
Sam (25:85 AM) :
baal de beal de fark etmez nası okursan oku

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...