sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ilk Ohm du sonra Sawady oldu sonra shiva oldu yine değitiyse kesin Sheref olmuştur :D bu arada buluşma canavar gibiydi sınırları zorladık desem yalan olur 8-10 tane içtik sadece :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şeref geceye damgasını vuran senin dansındı =) hayran kaldım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 teşekkürler mavi sende hiç fena değildin =)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 26 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki: "sheref rullz" der susarım, adamın gögüs kıllarında bile karizma var anasını satiim=) bunu yeni gördüm, tebeccüğünüz :) özel suluyorum ben göğüs kıllarımı...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar