Xayder Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Selamlar ben sürekli server status ünü takip ederim 2 gündür nedense ne zmn baksam 383 kişi oluyor hep kay da hiç değişmedi acaba bir sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 server status lar refresh olmami$tir[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 http://support.darkageofcamelot.com/server/ bu adrestende baktım ama aynı acaba us serverlarının hepsi 1.63c ye mi geçti ondan mı görmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok uzun süredir update olmuyo sayfa ondan hep 383 görünüyor serverlaqr hala 1.62 B de pendragon (test server) 1.63 C de[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 o dedigin 1.63c falan ilerde gelcek olan patch lerle ilgili bilgiler iceriyo sadece news bolumu iste :)[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 az çok anladım galiba bu arada düzelmiş sorun artık update oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar