Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaşlar ethernass dan indirilen versiyon var bende. Başta register cart curt şeysi çıkıyor. Paralı olduğu için yapamam kusura bakmasınlar. Ama isim de değiştiremiyorum. Sadece register edilmiş versiyonunda isim değiştirilebilinir diyor... N yapmam gerekiyor değiştirebilmek için? Kendisi isim koydu(Soldier)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 23 June 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 optionstan ayarlıyorsun[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 walla nebuladakinde optionstan[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oyunu ılk actıgında dırek ok'e bas profıle falan ugrasma (sen profıle name'ı oynadıgın ısım sanmısın, degıl) oyuna gırdıkten sora player tab'ıne gıdıp player name'den degıstırebılırsın..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aaaaaaa :) lanet olsun çok sağolun :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 reca[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar