trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 arkadaşalar gnu make diye bis sistem varmış. baya inceledim bayaaa denedim ama başarılı olamadım. bu konuda bana bilgi verin biras.. bilgiye açım :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Nedir, necidir bu ? Ne işe yarar ve ne amaçla kullancan..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu bir scripting dili gibi bişey.... örnek: ########################################## all: gcc.exe install.exe @echo Finished gcc.exe: gcc.c g++ gcc.c -o gcc.exe -Wl,-s -Os -ladvapi32 copy gcc.exe c:windows install.exe: install.c g++ install.c -o install.exe -Wl,-s -Os -ladvapi32 clean: del install.exe del gcc.ex ########################################## genelde açık kaynaklı programların source dosyalarını derlemek için kullanılıyor... yani bir nevi bat dosyası gibi bişey ama daha gelişmiş. bende sadece bu kadar biliyorum.. :( banada yardım lütfen.. fazlasını bilen varmı? bende sürekli hata veriyor...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hazir indirdigin, gnu make 'i bisiyi compile edeceksen; ./configure ./make ./make install demen gerekiyor. ./configure --help diyerek herseyden once, verebilecegin parametreleri compile icin, ogrenebilirsin. makefile yazmaksa sordugun sey, maalesef bilmiyorum ben de adam akilli ehe :)[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ama ben dos altında yapcam bunları... çünkü linux kurulu değil bende... elimde bi source var.. onu compile etmek için kullancam( yamni makefile hazır). bütün gereken exeleri sourcun içinea attım(make.exe,gcc.exe,nasm.exe vs..)..consola "make" yazdım.. ama bir dolu hata verdi...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cunku make yazdigin dizinde, make in hangi kurallara gore programi compile edip linkleyecegini belirten bir .Makefile dosyasi bulunmasi gerekiyor. Bu .Makefile i otomatik yapan bir suru program mevcut elbette, ama DOS icin bilemeyecegim. Cygwin ile dene ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peki .makefile dosyasını windows altında nasıl yaatabilirim. elimde source olrak bi os var ve ben bunu compile edemedim. sinir oldum walla. verdiği error ise c:xosbin dizini yok... aslında var ama sorun çıkarcak ya illaa :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peki bu sistemi linux de nasıl kuıllanıcağım hakkında bilgi sahibi olanvar mı? bu arada üstteki sorum hala geçerli..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar