Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yani bizim diye söylemiyorum ablam ve ortakları işletiyor şu anda Eskişehir'in en iyi Cafesidir :) İki katlı üst katta hamak altını çiziyorum hamak bile bulabileceğiniz, yine her iki katta TV izleyebileceğiniz yine altını çiziyorum bu TV'lerde DVD Player ve Kulaklıklar ile istediğiniz DVD'yi getirip rahatça izleyebileceğiniz bi ortam. Ayrıca bir sürü aylık-haftalık dergi elinizin altında! 2000 kitaplık geniş kütüphaneden kitap bile ödünç alabilirsiniz! Go!, Monopoly gibi çeşitli oyunlar oynayabilir, sabahları kahvaltı bile yapabilirsiniz. Öyle ultrasonic bi cafe işte. Eskişehir Varuna![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Ocak 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aha hazır eskişehirdeyken gitmek lazım bide yerini yazsan süper olurdu =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Has yerini yazmamışım afedersiniz. Doktorlar caddesi olarak geçiyor.Eski Ziraat Bankasının tam karşısı.Hala ziraat'in yeri heralde orası? Önünden Tramvay geçiyor.Sağ tarafında BİM, sol tarafında Bi dürümcü var karşısındada Tantunici. Doktorlardan Hayal Kahvesine giderken köprüyü çıkmadan 150 metre beride sağ tarafta :)[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aha anladım. Du bakalım. monopoly oynamaya gelirik[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 acaba bu bölüm, bu topic bundan 3 ay önce 2 kafadar ark.la eskişehire yaptıımız haftasonu kaçamağı öncesi neden açılmadı..bilseydik sevgili bi patimizin mekanı olduunu tanışsaydık, daha bi rahat olsaydık ;) eskişehir sokaklarında amaçsızca beyoğlu tarzı kaliteli bi mekan ararken artık yolun sonuna doğru bulduumuz ve gerçekten çok hoşlandıımız bi yerdi..ilk gece cuma gecesi ilk kez girdiğimiz mekanda cts ve pazar gelişlerimizde de hep alt katta en ilerde tv'nin yanındaki ve bence en güsel yerde oturduk..arkamızdaki dergilerden fln yararlandık..tv'de güsel şeyler izledik fakaaattt!! tv'de artık kanaldan sıkılıp -ki discovery vardı sanırım- diğer kanallara geçince -ntv'de nba maçı- yaklaşık bi 5 dk izliyorduk ve daha sonra garip bi şekilde tv kapanıyordu..2-3 kere bu şekilde bir hadiseyle karşılaşınca artık kanal değiştirmemizi istemeyen mekan sahibinin hareketi ya da biz yabancılara yaptıkları ufak bi oyun olduunu düşündük ve kanal değiştirme olayından vazgeçtik ;) akşam hangi bar'a takılsak sorusuna da orada tanıştıımız bi gençten aldıımız "carpe diem" önerisiyle cevap bulmuştuk.. nitekim hala eskişehir deyince aklımıza gelen en güsel şeylerden biridir varuna..fistan'a sevgiler ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 özellik olarak cidden mükemmelmiş gidip görmek lazım ama ne yazıkki Ankara'da oturuyorum ne yazıkki de demiyim severim Ankara'mı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu aksam parti varmıs varunada hey gidi hey eskisehirde olmak vardı[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende memlekete geldim bayram için.yarın akşam yine eskişehirdeyim.gelmeden 1-2 gün önce gittik varuna ya gerçekten hoş mekan tabu oynamıştık arkadaşlarla.gidince yine bi ara uğrıycam.gerçekten kalite mekan[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 istanbuldan trenle 4-5 saat bi ara gelirim :D (çok cittiyim)(sevgilim eskişehirli :) )[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şeref gel be abi bunalıyom ben burda finallere geldim 2 hafta daha burdayım. bu akşam gene varuna daydık arkadaşla bi tavla patlattık 5-1 yendim elemanı :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 buyrun gelin burdayım =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 18 yaş altı giremez yazıyordu sanırsam kapıda=) mükemmel biyer kesinlikle tavdiye ederim kesinlikle gidilesi! eskişehiri bi kazanıyım çıkmıcam ordan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya zam gelmiş geçen içiceklere aaa fistan şikayetçiyim bee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ama ne zamandır aynıydı fiyatlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim arkım çalışıyodu geçen sene orda niye kovdunuz çocuğu yaw? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 adı neydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 what is the varuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Fistan,varuna gezgin'de sizin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evt varuna gezgin'de bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pis reklamcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Varuna Gezgin sahura kadar açık.dsfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nabıyosunuz sahura kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bi kaç masa var oyun falan oynuyolar. ben de anlamadım napıyoruz lan biz heuhe. giydik ceketleri müziğin sesi kıstık muhabbet falan ediyoruz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 iyiymiş gelirim bi gece o zaman ilerki günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 varuna cafe kapandı.15 gün sonra açılacak. bistro olacak yemekli içkili. bu haberi de burdan vereyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar