RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arkadaşlar Benim rankim 3 rütbem Champion falan yaziyor belli bir rütbe yapinca epic seyler alina biliniyor dediler eger bu doğruysa bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim nereden nasil alacağim para verecekmiyim gibi şimdiden teşekkür ederim..[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Rank hediyelerini Stormwinddeki Rogue tranier ın yanındaki champions hall dan alacaksın. Evet para vermen gerekli ama O hediyelerin güzelliği karşısında komik paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya bide bu mallari slip ederken yani ayırırken ayırmanın yolu nedir.[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Oaheaheah rankim 3 rütbem champion ne Benim de rank 2 High Warlord yazıyor millet önümde falan eğiliyor anlamıyorum. Rank 3=Sergeant Rank 10= Champion Champion olmak için genel sıralamada ilk 10 içinde olman lazım.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar