metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ermeni soykırımını desteklemek için ordan oraya koşmaları Türk dostluğu olarak görülüyor heralde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sly-One, 05 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: yok yere çıktı zaten bunlar canım,yani bizim türklerin işi gücü yoktu, durun şu grubu türk düşmanı yapalım, kıllık olsun dediler. siz devam edin para kazandırmaya. valla beklerim!nitekim böyle şeylere bir zamanlar ben de düşmüştüm.çok yavaş da olsa kurtuluyorum ama.örneğin ben bütün kürtleri her yerde kürtçe konusuyorlar zannediyordum,sıra arkadaşım kürt çıktı;gayet de aklı başında birisiydi...ama kululuyum(konyanın kürt nüfusunun %50si burada yaşar) diyince millet yamuk yamuk bakmıştı...şimdi ise guru muamelesi görür arkadaşlarından...e sen de bütün Ermenileri Türk düşmanı zannedebilirsin.(hala Ermeniler hakkında düşüncelerini yazacak bi cengaver bulamadım?)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Kulaktan dolma bilgiler hariç gösterin bişeyler koyun linkini şuraya bende sevmem o zaman adamları
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: fizban, 05 Eylül 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bu arada, işi milliyetçilere ve onların yaptıklarını savunmaya getirmenin açıklaması yok. milliyetçilere ve yaptıklarına laf atılırsa ben de gayet normal bir şekilde savunurum. durduk yerde milliyetçiyim diye ortalarda gezinmiyorum. said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 05 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: yok yere çıktı zaten bunlar canım,yani bizim türklerin işi gücü yoktu, durun şu grubu türk düşmanı yapalım, kıllık olsun dediler. siz devam edin para kazandırmaya. valla beklerim!nitekim böyle şeylere bir zamanlar ben de düşmüştüm.çok yavaş da olsa kurtuluyorum ama.örneğin ben bütün kürtleri her yerde kürtçe konusuyorlar zannediyordum,sıra arkadaşım kürt çıktı;gayet de aklı başında birisiydi...ama kululuyum(konyanın kürt nüfusunun %50si burada yaşar) diyince millet yamuk yamuk bakmıştı...şimdi ise guru muamelesi görür arkadaşlarından...e sen de bütün Ermenileri Türk düşmanı zannedebilirsin.(hala Ermeniler hakkında düşüncelerini yazacak bi cengaver bulamadım?) konuyu bu kadar alakasız bir yere çekemezdin heralde. ayrıca ermeniler hakkındaki görüşler burası için uygun değil, tarih bölümünde ermeni soykırımı tartışıldı. orda herkes yazdı düşüncesini. az-çok bu konuşmamdan bile anlayabilirsin ermeniler hakkımdaki düşüncelerimi ayrıca.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: EagleEye, 05 Eylül 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Kulaktan dolma bilgiler hariç gösterin bişeyler koyun linkini şuraya bende sevmem o zaman adamları said: metboy, 05 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki: ermeni soykırımını desteklemek için ordan oraya koşmaları Türk dostluğu olarak görülüyor heralde. savnduğun gurubun şarkılarını da bilmiyorsun heralde. pluck'ın sözleri yeterince açıklıyor herşeyi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 05 Eylül 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ermenilerin bana göre aşağı yukarı %90 ı, kürtlerin %80 i türk düşmanı. konuyla hiçbir alakası yok ama. adamlar,muhtemelen bizim ülkemizin aleyhinde grupları destekliyorlar. diyorum ki kardeşim, dinleyin müziklerini byeniyorsanız,mp3 lerini indirin. ama cd lerini almayın,tshirtlerini almayın,konserlerine gitmeyin. aptallık olur çünkü. konser biraz daha opsiyonel olsa da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yukardada söylediğim gibi ben savunmuyorum kimseyi sadece türk düşmanlığına dair bişey görmediğimi söylemiştim pluckta gördüm fenaymış evet heh "A whole race Genocide, Taken away all of our pride, A whole race Genocide, Taken away, Watch Them all fall down. Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution. "
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 işte dostlarınız: soad - pluck; Why, Die Walk Down A whole race Genocide, Taken away all of our pride, A whole race Genocide, Taken away, Watch Them all fall down. Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution. Recognition, Restoration, Reparation, Recognition, Restoration, Reparation, Watch them all fall down. Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution. The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around) Took all the children and then we died, (Never want to see you around) The few that remained were never found, (Never want to see you around) All in a system of Down......Down.....Down.......Down........Walk Down........... Watch them all fall down, Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution. The plan was mastered and called Genocide (Never want to see you around) Took all the children and then we died, (Never want to see you around) The few that remained were never found, (Never want to see you around) All in a system , Down~[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: metboy, 05 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki: işte dostlarınız: bu zamana kadar emin değildim..şimdi eminim..gerçekten sizde anlama kıtlığı var..bold yazayım bari.. Yahu ben müziklerini dinlerim..müzik müzik varya hani dın dın cijuv ciyuv hah ondan..banane adamların dost düşman iyi çalıyorlar ben dınlıyorum.. adam kanka yapıcak bizi nerdeyse serj'le :D bu arada 97de yazılmış sarkıyı gosterdıgınızın farkındamısınız bılmıyorum ama :) 6 yılda ınsanların dusuncelerı degısemez harbiden..dogru haklısınız sorry..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mesela sen doğuda yaşıyor ol. 6 sene önce pkklılar evinizi basıp yaksınlar. sonra yakalansınlar. şimdi günümüzde bunların düşüncesi değişti diye bırakılsınlar. 6 senede değişebilir dimi insanların düşünceleri. ne önemi var ailenin, vatan bütünlüğünün. önemli olan düşüncelerin sabit kalmaması. burda başından beri müziğini dinlemeyin diyen olmadı zaten size. yazdıklarımı 500000 kere yazmaktan sıkıldım artık. ama her haksız çıktığınızda biz sadece müzik dinliyoruz demeye sarıldınız. ne diyim. kolay gelsin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tmm baba özür dilerim taqılburry verdiği örneğe bak ya auhahuahuahua :D biride bi ara şu bayrak yakma olayının link'ini verse ya 11 sayfa oldu :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sende anlama kıtlığı var esas sözlerine dikkat et.sevdiğin ve "iyi çalıyorlar" dediğin de söylediklerini haketse bari.arkada low chord bir "gitar" dubu dubu ve penayla çalınan bir bass üzerine de böğğğğğğğ bogggurt hede hödö miyavvv hav hav şeklinde bir vokal.bu mu müzik?eğer öyle düşünüyorsan zaten sana "hayırlı işler" demekten başka bir sözüm olmaz müzik ve sanattan anlamıyorsun demektir.ayrıca şarkının sözleri de direk "alın kelellerini" şelinde ima içeriyor.6 yılda da kimsenin düşüncesi kolay koaly değişmez özellikle de o yaşta herifsen.ayrıca adamlar 6 sene önce bu kadar ünlü değildi sırf o zaman düşünceleri böyle olsaydı bu akdar yayılmazdı bu düşünceler.[signature][hline]administrator error
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sizi yüksek sanatsl kişiğinizle başbaşa bırakıyorum auhahuauhahuaauhhu :D :D :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: chrisvassel, 05 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: tmm baba özür dilerim taqılburry verdiği örneğe bak ya auhahuahuahua :D biride bi ara şu bayrak yakma olayının link'ini verse ya 11 sayfa oldu :D ne gerek var bayrak yakma linkine abicim? Türk düşmanı oldukları o şarkı sözünden belli olmuyor mu? dediğim gibi bayrak yakma olayları olmasa bile yeterli bu ermeni soykırımı için yaptıkları propoganda. verdiğim örnek insanların düşünceleri değişti diye eskiden yaptıklarından yine de sorumlu kalacaklarını anlatmak içindi ama nerdeeeee.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: metboy, 05 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ne gerek var bayrak yakma linkine abicim? saz dümbelek felan getireyimmi kıvırtma pisti açıldı galiba sayın davetlilerimize :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kıvırtma senin işin gördüğün gibi. ben burda 324982938492839832. kez söylediğim gibi müziğini dinlemeyin demedim, bayrak yakıyorlar, konserlerde de şunu yazıyorlar da demedim. dediysem yaz buraya görelim. bunları yaptıklarını kabul edipte sevenler var onları eliştirdim. bunları yapmadıklarını iddia edip onlara melek gözüyle bakanlar var senin gibi, onlara da pluck şarkısını yazdım. yetmiyor mu size bunlar insanın Türk düşmanı olması için. daha ne gibi özellikler arıyorsunuz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yahu senin inatla anlamadıgın benim adamların türk düşmanı ecnebi kaka insanların vücudumun herhangi bir tarafında olmaması..olsalarda olmasalarda (ki değiller siz taqılın pılak felan hala 7 sene sonra pkk yı felan örnek göster hatta asdas ) ben müzik dınlıyorum..daha 10 defa yazıcam heralde.. lol..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 pkk örneğini ne için yazdığımı açıkladım canım Türkçen varsa oku bir laf etmeden önce. müziğini dinliyorsan ne diye bana muhalefet oluyorsun burda müziğini dinlemeyin yazmadım hiç bir zaman.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: chrisvassel, 05 Eylül 2004 13:23 tarihinde demiş ki: said: metboy, 05 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: ohooo milliyetçilere laf edenler, soad dinlemek Türk düşmanlığıysa Türk düşmanıyım diyenler, iki dakkada saçma sapan bir grup için ülkesini satanlar... aferin devam edin böyle. peki edeyim.. gerçi bu konuşmamızda pek öyle müzikle bitmiyormuş iş ama bir kaç sayfa ilerleyince fikirlerin değişmiş heralde. ne de olsa fikirler değişebiliyor dimi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 karışmış gereksiz yere ortalık. Bu böyle anlık sinirlerle, hırla gürle çözülecek iş değil paşalarım. Politika denen çirkef ve adi bir sanat var bu işleri çözmek için. Girişilecekse bu işe buradan girişilmeli ve lobi faaliyetleri yapılmalı. Yoksa tey teyteeyyy derim... Gerisi hikaye...[signature][hline]sonunda yeniledim.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Prawler, 01 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: efendim SOAD ın müziği vesairesi iyidir de Konserlerine Türkler ve Köpekler giremez diyorlarmış. ben onu domuz diye biliyorum, demek ki palavra.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Boşverin dinlemeyin yaw soad vs. herşeyin alternatifi vardır.Bulup onu dinleyin ama gönül rahatlığıyla dinleyin. Bir müziğin güzel olması o insanları o.ç olma hakkı vermez.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: chrisvassel, 05 Eylül 2004 23:50 tarihinde demiş ki: sizi yüksek sanatsl kişiğinizle başbaşa bırakıyorum auhahuauhahuaauhhu :D :D :D ahuahahauaha diye tartışılmaz bir düşüncen varsa insan gibi söylersin yoksa susarsın kıvıranda sensin işin başında soad türk düşmanı deil diyosun örnek olarak sözleri yazınca ben müziğine(?) bakarım diyosun[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Black_B, 05 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: ya baba adam sanırdım sizi ya Proxa bide Norton adam soad dinliyo diye füzeye koyup uzaya göndericeksin baba ne bu ya adam ben türküm diyo ve soad dinliyorum diyo seni ilgilendirmez baba bu beni de ilgilendirmez sadece ikinizi de adam zannederdim sokaktaki bebeden farkınız yokmuş valla ama iyi güldürdünüz helal .... ilgilendirmezmi toplum içinde yaşıyoruz ve bazen yapacağın işer bütün toplumu ilgilendirir.Sen git tek başına dağ klubelerinde yaşa o zaman yada toplumun getirdiği sorumlulukları kabul et. Gidersin o gürültüyü kazaa dan çekersin ama o adamlara para kazandırıyosan üstüne bide adam sana götüyle güler[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 SOAD müziklerine politikayı alet etmiş, küçüklüklerinde nitibaren Türkler'e karşı nefret beslemek üzere yetiştirilmiş bir avuç zavallı. Biz bu adamları bu kadar tartıştığımıza göre amaçlarna ulaşmışlar...
Öne çıkan mesajlar