Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bizi Tarihçi anlatmıştı zamanında... Bu Ermeniler biyerde bizim Türkleri katletmişler,kadınlara kötülük yapmışlar falan sonra bunlar biyerden göçerken Türkler kılıçtan geçirmiş hepsini[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 o değil mesele, eğer oysa çok gülerim zaten de. yani gayet normal,etkiye tepki. her milletin tarihinde var o tip olaylar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 türkiye'nin büyünlüğünü tehdit edeni direk yargısız infazla ödüllendireceksin zate3n.yapmışlarsa bile bizimkiler zamanında iyi yapmışlar.o kadr sene ekmeğini yedikleri devleti iki dönüm yer için sırtından vurmuşlar.gayet de hoşgörülü kurallr altında yaşadıkları halde...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: chrisvassel, 01 Eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: bu arada konserlerinde aptal seyircilerin açtıkları pankartlar yüzünden grup zedeleniyor..soad'ın hiçbir garezi yok türklere..bir arkadaşda benim idyeceğimi demiş..kuzeninin türk oldugunu Serj Tankian'ın (vokalist) böyle.. Dalga mı geçiosun konserlerinde köpekler ve türkler giremez diye seyirciler mi yazıo ! Ayrıca bende baterist türk asıllı die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 salak seyircileri açıyor pankartlarda grubun ne alakası var lol..bide ben uydudan direk konseri izliyorum arkadaşım orjinal dvdsini felan almıyorum yani..kesilebilecek birşey yok..ha festivalde adamlardan sonra yeni grup çıktıgında seyırcıler dırek arkaya gecıp orda propaganda yapılıyorsa başka lol :) peeh peh..bi örnek verildi gecmıs sayfalarda.. -hmmm bu et güzelmiş ne eti.. -kurbağa bacağı abi.. -öeeh iğrenç lan o zaman :D o hesap yani..whatever..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 05 Eylül 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 süpersin abi.zaten her konser de uydudan canlı yayınlanıyor öyle değil mi?hatta soad tv var onlara özel...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Soad konserine gitmiş olan yokmu olaya açıklık getirsin :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 İyice cıvıttınız, müziğini dinlerim gerisi beni alakadar etmez diyen adamı da Hain ilan ettiniz helal olsun. Ermeniler zamanında orduyla girmişler SoaD dinlemeyelim diyosunuz da, aynı zamanda İngilizler de , Fransızlar da Ruslar da girdi bizim ülkemize okullarda çatır çatır ingilizce okuyup en gralından ingiliz (ve ingilizce müzik yapan) grupları dinliyosunuz ama buna ne diceksiniz? Ben Cradle of Filth dinliyorum satanist mi oldum? Adam SoaD dinliyo diye hain mi oldu? Güldürmeyin beni arkadaşlar, ikiyüzlülük yapıp "Vurun düşene" diye adama saldırmayın. Netekim bu topic gereğinden fazla uzadı artık tartışmayı gereksiz görüyorum. SoaD dinleyen adama laf atanlar önce kendilerine bi baksınlar sorun bulamazlarsa gelip ağır konuşsunlar. *Jesus Christ Superstar dinleyerek uzaklaşır* If your slate is clean Then you can throw stones If your slate is not Then leave her alone![signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki: süpersin abi.zaten her konser de uydudan canlı yayınlanıyor öyle değil mi?hatta soad tv var onlara özel... evet abi müzik festivallerini müzik kanalları hep banttan yayınlarlar zaten :D bak rock'n coke'a.. kanal d'de banttan yayınladı dimi :D :D :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Asteroth, 05 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: İyice cıvıttınız, müziğini dinlerim gerisi beni alakadar etmez diyen adamı da Hain ilan ettiniz helal olsun. Ermeniler zamanında orduyla girmişler SoaD dinlemeyelim diyosunuz da, aynı zamanda İngilizler de , Fransızlar da Ruslar da girdi bizim ülkemize okullarda çatır çatır ingilizce okuyup en gralından ingiliz (ve ingilizce müzik yapan) grupları dinliyosunuz ama buna ne diceksiniz? Ben Cradle of Filth dinliyorum satanist mi oldum? Adam SoaD dinliyo diye hain mi oldu? Güldürmeyin beni arkadaşlar, ikiyüzlülük yapıp "Vurun düşene" diye adama saldırmayın. Netekim bu topic gereğinden fazla uzadı artık tartışmayı gereksiz görüyorum. SoaD dinleyen adama laf atanlar önce kendilerine bi baksınlar sorun bulamazlarsa gelip ağır konuşsunlar. oh be sonunda mantıklı ve sağlıklı düşünebilen biris geldi..:)[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yahu şu "Türkler ve köpekler giremez" olayını gören ve/veya resimle kanıtlayan var mı merak ediyorum?!yahu ben de diyordum,biz neden batıl inanclara cok sahibiz diye...biz böyle her yeme atlarsak ABD de sömürür,İngiltere de sömürür,ormandaki ayı bile sömürür...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Yahu şu "Türkler ve köpekler giremez" olayını gören ve/veya resimle kanıtlayan var mı merak ediyorum?!yahu ben de diyordum,biz neden batıl inanclara cok sahibiz diye...biz böyle her yeme atlarsak ABD de sömürür,İngiltere de sömürür,ormandaki ayı bile sömürür... walla 10 sayfadır niyeyse çıkmadı :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zaten almanyada hollandada hiç konsere çıkmadı bu admlar..konserlerine gidende yüzlerce gurbetçi yok..o adamlar boş boş baktı bayrak yakılırken :D canlarım ya o kadar basit düşünüyorlarki..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Asteroth, 05 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: İyice cıvıttınız, müziğini dinlerim gerisi beni alakadar etmez diyen adamı da Hain ilan ettiniz helal olsun. Ermeniler zamanında orduyla girmişler SoaD dinlemeyelim diyosunuz da, aynı zamanda İngilizler de , Fransızlar da Ruslar da girdi bizim ülkemize okullarda çatır çatır ingilizce okuyup en gralından ingiliz (ve ingilizce müzik yapan) grupları dinliyosunuz ama buna ne diceksiniz? Ben Cradle of Filth dinliyorum satanist mi oldum? Adam SoaD dinliyo diye hain mi oldu? Güldürmeyin beni arkadaşlar, ikiyüzlülük yapıp "Vurun düşene" diye adama saldırmayın. Netekim bu topic gereğinden fazla uzadı artık tartışmayı gereksiz görüyorum. SoaD dinleyen adama laf atanlar önce kendilerine bi baksınlar sorun bulamazlarsa gelip ağır konuşsunlar. peh. ülkeyle pek bir alakası yok bu işin. ben ermenistana kıl olduğum için değil soad'a kıl olduğum için laf ediyorum burda. ingiltere, abd Türkiye'ye karşı saçma sapan tutumlar içersinde diye o ülkelerin grupları dinleme dicek kadar salak değiliz. bunu böyle yorumluyorsanız artık sizin sorununuz. ermenistandan doğru düzgün tarafsız grup çıksın dinlerim. soad'ıda dinlemeyin demiyoruz. sadece gelip burda onu bana savunmaya çalışmayın. albümlerini almayın diyoruz ona da karşı çıkıyorsunuz. siz ne kadar umursamaz olabilirseniz ben de o kadar bu işin üstüne gidebilirim. bunları bırak yukarıdaki yazdıklarımı iyice oku. bir arkadaş ne demiş : "soad dinlemek Türk düşmanlığıysa ben Türk düşmanıyım". bu ne anlama geliyor bunu biri açıklayabilir mi? burda bir grup için ülkesini satan birinden mi bahsediyoruz yoksa taksimde dolaşın insanları umursamayın diyen birinden bile duyarsız bir kişiden mi? hangisi? hangisi daha kötü? soad hiç bir zaman Türk bayrağı yakmadı vs. diyenlere: bu eylemler yapılmamış olsa bu kadar abartı bir şekilde bilgi yayılmazdı etrafa. hadi oldu diyelim. hepsi uydurmaydı. ama en azından şarkı sözlerinden de belli olduğu gibi siyasi düşünceleri, ermeni soykırımını savunuşları (şarkıların da dahil) onlardan nefret etmem için bir neden. bir Türk olarak ülkenize zarar verebilcek bir tasarıyı destekleyen ünlü bir grupu savunmaya devam edin. başarılar.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: chrisvassel, 05 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: zaten almanyada hollandada hiç konsere çıkmadı bu admlar..konserlerine gidende yüzlerce gurbetçi yok..o adamlar boş boş baktı bayrak yakılırken :D canlarım ya o kadar basit düşünüyorlarki.. demekki senin gibi gurursuz ve vurdumduymaz insanlardan var daha[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 varsa da öldürelim yazmadan öce haksız çıkmayalım:Pkanıtı yokedelim:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya gözünüzü seveyim kilitleyin su konuyu...artık herkes aklını bi kenara koyup "ulan nasıl b.. atarım" diye düsünüyor.üstelik konu olan SOAD a degil direkt kisilere!birisi cıkıp Ermeniler Türklere soykırım yapmıştır desin de ortalık şenlensin bari!kan çıkarsa şaşmam![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Yahu şu "Türkler ve köpekler giremez" olayını gören ve/veya resimle kanıtlayan var mı merak ediyorum?!yahu ben de diyordum,biz neden batıl inanclara cok sahibiz diye...biz böyle her yeme atlarsak ABD de sömürür,İngiltere de sömürür,ormandaki ayı bile sömürür... asıl bunlar uydurmadır canım yok onlar iyidir, dersek sömürürler.dış politikada barışçı bir tutumla,iyimser değil karamsar bir bakış ancak en karlı ve zararsız şekilde bütünlüğü devam ettirir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mp3 ünü çeksin dinlesin istediği kadar, müzik olayı değil ki mesele,adamlar savunuyor bariz. müziklerini sewebilirsiniz arkadaşlar. ben sewmiyorum hardcore o ayrı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 niye kitlensin herkes görsün kimin ne olduğunu.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sly-One, 05 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: mp3 ünü çeksin dinlesin istediği kadar, müzik olayı değil ki mesele,adamlar savunuyor bariz. müziklerini sewebilirsiniz arkadaşlar. ben sewmiyorum hardcore o ayrı. heh yok bunu dedik diye içlerinden faşist diyorlardır bize.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya baba adam sanırdım sizi ya Proxa bide Norton adam soad dinliyo diye füzeye koyup uzaya göndericeksin baba ne bu ya adam ben türküm diyo ve soad dinliyorum diyo seni ilgilendirmez baba bu beni de ilgilendirmez sadece ikinizi de adam zannederdim sokaktaki bebeden farkınız yokmuş valla ama iyi güldürdünüz helal .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ben kendi adıma adamları savunmuyorum heh Sadece şu güne kadar nerde soad geyiği dönse türk düşmanı lafı geçiyor Ama ben böyle birşey görmedim hiç Kulaktan dolma bilgiler hariç gösterin bişeyler koyun linkini şuraya bende sevmem o zaman adamları bana düşman olan adamı niye seveyim heh Ama dedikodu gibi geliyor bunlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sly-One, 05 Eylül 2004 22:53 tarihinde demiş ki: said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Yahu şu "Türkler ve köpekler giremez" olayını gören ve/veya resimle kanıtlayan var mı merak ediyorum?!yahu ben de diyordum,biz neden batıl inanclara cok sahibiz diye...biz böyle her yeme atlarsak ABD de sömürür,İngiltere de sömürür,ormandaki ayı bile sömürür... asıl bunlar uydurmadır canım yok onlar iyidir, dersek sömürürler.dış politikada barışçı bir tutumla,iyimser değil karamsar bir bakış ancak en karlı ve zararsız şekilde bütünlüğü devam ettirir. O zaman buyur sen devam et sağdan soldan duydugun seylerin ardından kosmaya.iki gun sonra "Konya seriatcı yuvası" dediklerinde(memleketim oldugundan öyle diyorum;yani biliyoruz da söylüyoruz:)senin memleketin de burası ise lafım yok;))de inanırsın en sonda üniversiteyi burada kazanınca ödün birşeylere karışır:).kısacası hiç birşeyi gözle görmeden inanmayın.çoğu zaman bunlar yıpratır sizi.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yok yere çıktı zaten bunlar canım,yani bizim türklerin işi gücü yoktu, durun şu grubu türk düşmanı yapalım, kıllık olsun dediler. siz devam edin para kazandırmaya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar