Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: chrisvassel, 03 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: son bir cevap verip çıkacağım.. hergün bizi çok seven insanlaramı para kazandırıyoruz? içtiğimiz içkil ve sigaralar.. giydiğimiz elbiseler? kullandığımız bilgisayar? konu tek birşey olunca üstteki cevabı vermek çok kolaydır..zor olanda geniş düşünmektir.. iyi geceler dilerim.. dün geceden beri kimse bu soruma cevap verememiş?? varmı verebilecek olan? kulaktan dolma bilgilerle süfer miilliyetçiyiz kaka soad diye amma abartılıyor ve devam ediiyor hala yahu.. şaşıyorum..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P [Bu mesaj chrisvassel tarafından 04 Eylül 2004 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 03 Eylül 2004 20:35 tarihinde demiş ki: peki sen sana küfreden köpek muamelesi eden birinden alış vriş yaparmısın milliyetçilikten çok gurur var burda bak vermişim belki hergün alıiveriş yaptığımız insanlarda bizi çok sevmiyor ama gidip türk bayrağı yakıp bize köpek demiyolar yani bakkal vitirine köpek giremez işareti yanınada resmini koyup çarpı yapsa sen o bakkaldan alışveriş edermisin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 neyse siz vazgeçmeyeceksiniz e haliyle bende geçmeyeceğim.. inatla ısrarla eski kafaları uzatmaya çalışıyorsunuz.. bitek ben göremedim şu yakılan bayrakları 20den fazla live'ını izlememe rağmen..benimkide şans işte.. ama unutmayınki..onlarda çocuk oldular..ve nasıl size "ermeniler düşmandır " diye öğrettiyse bazı süper insanlar "" onlarada "türkler düşmandır" diye öğretildi.. durup dururken A bizim işimiz gücümüz yok hadi türkleri sevmeyelim demediler..ki kuzeninin bir türk oldugunuda yineliyorum..anlamak istemesenizde.. neyse iyi günler dilerim..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: December_Flower, 04 Eylül 2004 04:09 tarihinde demiş ki: soad degildir adları SOAB---->sons of a bitch wallahi bravo bu arada.. *! tuzlu çekirdek atar*[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 olayın kaynağına inmek ne anlama geliyor çocukken öyle öğretildi bırak ya şimdi kendilerinin düşüncek kapasitesi yokmu diyelimki yok banane niye nefret ediyolar bana bu kadar hakaret eden bi adama yüssüzce ve gurursuzca para kazandırmam ben[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Durlag, 04 Eylül 2004 02:38 tarihinde demiş ki: kurbaga bacagı yiyip ne güzelmiş ne bu diyince kurbaga bacagı yanıtını alınca kusmaya çalışanlar gibi... örneğe hayran kaldım..o kadar güzel oturuyorki yerine..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: olayın kaynağına inmek ne anlama geliyor çocukken öyle öğretildi bırak ya şimdi kendilerinin düşüncek kapasitesi yokmu diyelimki yok banane niye nefret ediyolar bana bu kadar hakaret eden bi adama yüssüzce ve gurursuzca para kazandırmam ben kimse sana kazandır dedimi?[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Norton_Antor, 03 Eylül 2004 20:14 tarihinde demiş ki: system of a down tamamen gerizekalı amerikan teenager larına hitap eden bir so called "music hehe katılıyorum sonuna kadar bıjjjjjjjbıjjjjjj civ ciıv böağerrak[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
metboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu gibi gruplar ermeni soykırımına inanmakla kalmayıp heryerde bunun için destek ararken yarın öbürgün Türkiye içinde ermeni soykırımına destek olmak için örgüt kuran tipler çıkarsa şaşırmayın. Türkleri sevmedikleri açıkça ortada. eğer biraz olsun Türküm diyebiliyorsanız ne albümlerini alın ne de üstünüze system of a down yazan giysiler giyin. müziğini dinlemek istiyorsanız dinleyin ama hiç bir zaman destek olmayın adamlara.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hiç zevkler ve renkler diye birşey duydunmu? veya zevklere saygı?..sanmıyorum..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:21 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: olayın kaynağına inmek ne anlama geliyor çocukken öyle öğretildi bırak ya şimdi kendilerinin düşüncek kapasitesi yokmu diyelimki yok banane niye nefret ediyolar bana bu kadar hakaret eden bi adama yüssüzce ve gurursuzca para kazandırmam ben kimse sana kazandır dedimi? öncelikle bu 1.sınıf yorumun için seni öpmek istiyorum kimse kazandır demedi ama sen kazandırmanın yanlış bişey olmayacağını savunmuyormusun burda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: metboy, 04 Eylül 2004 11:24 tarihinde demiş ki: bu gibi gruplar ermeni soykırımına inanmakla kalmayıp heryerde bunun için destek ararken yarın öbürgün Türkiye içinde ermeni soykırımına destek olmak için örgüt kuran tipler çıkarsa şaşırmayın. Türkleri sevmedikleri açıkça ortada. eğer biraz olsun Türküm diyebiliyorsanız ne albümlerini alın ne de üstünüze system of a down yazan giysiler giyin. müziğini dinlemek istiyorsanız dinleyin ama hiç bir zaman destek olmayın adamlara. buraya kdar abartıldıysa bravo diyorum.. ben gene soad t-shirt ümü giyip çıkayımda..kimsede aşağılık gözlerle bakmadı bugüne kadar nedense?[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şimdi her çıkar yolu olmayan konuda zevkler renkler tartışması açmak komik sadece hoşuna gidebilir ama şu ciuv ciuvlu abuk ses gruplarını ve hip-hop gibi saçma şeyleri müzik yerine koymak klasik müzik jazz gibi müzik türlerine hakaret olmuyormu? opeth de ciuv ciuv yapıyor höark yapıyor ama arada bir fark var opeth müziğin yapması gerektiği gibi duygu yüklü müzik yapıyor[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:25 tarihinde demiş ki: said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:21 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: olayın kaynağına inmek ne anlama geliyor çocukken öyle öğretildi bırak ya şimdi kendilerinin düşüncek kapasitesi yokmu diyelimki yok banane niye nefret ediyolar bana bu kadar hakaret eden bi adama yüssüzce ve gurursuzca para kazandırmam ben kimse sana kazandır dedimi? öncelikle bu 1.sınıf yorumun için seni öpmek istiyorum kimse kazandır demedi ama sen kazandırmanın yanlış bişey olmayacağını savunmuyormusun burda ben savunuyorum..sana kazandır demiyorum..kimseyi zorlamıyorum.. ben birşeyide savunmuyorum aslında..müzikle soykırım arasındaki bağlantıyı hala kuramadım kurmayacagımda..dısarı çıkmam gerekıyor..size iyi taşlamalar.. bu arada yüzüme felan tükürmek isteyen varsa üstümde soad t-shirt ümle kızılay'da olacağım.. iyi gunler..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:28 tarihinde demiş ki: şimdi her çıkar yolu olmayan konuda zevkler renkler tartışması açmak komik sadece hoşuna gidebilir ama şu ciuv ciuvlu abuk ses gruplarını ve hip-hop gibi saçma şeyleri müzik yerine koymak klasik müzik jazz gibi müzik türlerine hakaret olmuyormu? opeth de ciuv ciuv yapıyor höark yapıyor ama arada bir fark var opeth müziğin yapması gerektiği gibi duygu yüklü müzik yapıyor e yoksa hala neden tartışıyorsunuz?_ zevkler renkler tat,rtışmasını ben sadece muzıklerine ciyuv dediğin için yaptım.. hiphopdan clubdan nefret ederım ama hiçbir o konuda topic'ede gidip "baba iğrençsiniz" post'u atmam.. işte zevk saygısı budur..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hoşuna gidebilir orda belirttiğim nokta bu tür grupların yaptığı şeylerin "müzik" kategorisine sokmanın hakaret olduğu[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 müzik'in tanımını yazarsan sevinirim.. varsa tabi?[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 04 Eylül 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: buraya kdar abartıldıysa bravo diyorum.. ben gene soad t-shirt ümü giyip çıkayımda..kimsede aşağılık gözlerle bakmadı bugüne kadar nedense? abartı tabi canım abartı. senin ülkene çok büyük zararları olcak bir tasarıyı destekleyen grubun resimlerini, yazılarını al üstüne giy sen. sokakta gez öyle. hatta herkese yay soadı. fikirlerini de benimse. daha Türk düşmanı isimleri sayayım istiyorsan belki t-shirtlerini almak istersin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:34 tarihinde demiş ki: müzik'in tanımını yazarsan sevinirim.. varsa tabi? duyguların notalara dökülmesi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 e o zaman benimde duygularım onlar..müzik kategorisi dedinde..kendi kategorin beni ilgilendirmiyor..o bakımdan.. neyse çıkıyorum..iyi tartışmalar..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: metboy, 04 Eylül 2004 11:35 tarihinde demiş ki: said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: buraya kdar abartıldıysa bravo diyorum.. ben gene soad t-shirt ümü giyip çıkayımda..kimsede aşağılık gözlerle bakmadı bugüne kadar nedense? abartı tabi canım abartı. senin ülkene çok büyük zararları olcak bir tasarıyı destekleyen grubun resimlerini, yazılarını al üstüne giy sen. sokakta gez öyle. hatta herkese yay soadı. fikirlerini de benimse. daha Türk düşmanı isimleri sayayım istiyorsan belki t-shirtlerini almak istersin. peki yapacağım teşekkür ederim..iyi gunler[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 :) ne duyguların?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: chrisvassel, 04 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki: bitek ben göremedim şu yakılan bayrakları 20den fazla live'ını izlememe rağmen..benimkide şans işte.. +kaç yazsam bilemedim 1 yetmiyo[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ha yani bu işi "live" kaydı bittiği zaman yapamıyorlar yada kayıtta kesmek mümkün değil tabi 20 tane konserine bizzat gittiysen bilemicem[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya siz neyi savunuyosunuz biz neyi anlatmaya çalışıyoruz ..Boşverin isteyen sevsin isteyen dinlemeyip küfretsin.. Olay tamamen karşıdakinin bakış acısıyla duruma yaklaşmak ve bi söylentinin aslı astarı olup olmadıgını tamamen araştırıp bilmeden duruma müdahale etmemek..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Öne çıkan mesajlar