Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 system of a down tamamen gerizekalı amerikan teenager larına hitap eden bir so called "music". tamamen böğğğ cıgı cıgı şeklinde birşey.müzik dinlemek isteyeni 70-80 lere buyur ediyorum...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: moonch1ld, 03 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki: said: chrisvassel, 02 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki: ben bu adamların bütün sarkılarını 50şer kez dinlerken..stüdyoda saatlerce tüm şarkılarını coverlarken niye ırkçı düşünmüyorum acaba.. yahu adamlarla siyaset yapmıyorsunuz..müziklerini dinliyorsunuz evrensel bir dil..ne bileyim.. saçma.. Peki bu adamlar yarın türkiye hakkinda bir şarki yazdiklari zaman da 50 kere dinleyip cover yapacakmisin ? şarkıyı beğenirsem neden olmasın.. ben sadece müziğe bakarım..amerikanmış ermeniymiş eskimoymuş vs vs..gelir geçer benden..hadi taşlayın beni..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence bizim afedersiniz ama aptallik yaptigimizi dusunuorum...herifler turk dusmaniyiz dio ama biz hala onlarin albumlerini almaya muziklerini bayıla bayıla dinlemeye dewam edioruz...herifler dusmanlarindan bile para kazaniyor...buda insanlarimizin vatan sevgisinden yoksun olduklarını,ozentilik ugruna vatanlarını ve onurlarını hice saydigini gosterir.turkler ve kopekler giremez ha?..ulan varya simdi karsimda olcakti o herifler agizlarini burunlarini...[signature][hline]http://www.uploadyourimages.com/view/473535imza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oof of aşırı milliyetçi ortamlara gelemiyorum ve ayrılıyorum..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aşırı milliyetçi olmak ayrı bişey senden nefret eden adama yüzsüzce para kazandırmak ayrı bişey müzikleride süper zaten bide bazıları abi tam opeth demiyomu sinir oluyorum :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 son bir cevap verip çıkacağım.. hergün bizi çok seven insanlaramı para kazandırıyoruz? içtiğimiz içkil ve sigaralar.. giydiğimiz elbiseler? kullandığımız bilgisayar? konu tek birşey olunca üstteki cevabı vermek çok kolaydır..zor olanda geniş düşünmektir.. iyi geceler dilerim..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 peki sen sana küfreden köpek muamelesi eden birinden alış vriş yaparmısın milliyetçilikten çok gurur var burda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 önceki sayfaları okumadım ama ben de soad dinleyen biri olarak şunu sölemek istiorum: serjde ses var grup iyi çalıo kaliteyi biliolar ve konserlerde "para b.ka gitti" demiosun. adamlar istediklerini sever istediklerini sevmez önyargılı olsalar da müziine bakılır bence.. dinlemeden de adamlar türkleri sevmio die kimsenin yorum yapması adilce değil her ne kadar onlar bütün türkler hakkında yorum yapıo olsalar da.. müzik ön planda olmalı.. bence gayett de iyiler[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 turkler bundan bir halt olamiyor iste ehehe . alin adamlarin albumleri para kazandirin . yahudi dusmani falan olsa bunlar 1 allah in kulu almaz israilde . adam dusunur derki "yakismaz bize" .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yahu arkadaslar,alıntı yapmam gerekirdi ama yapamadım,cok geride kaldı.Atatürk'ü bu konuya nasıl karıştırırsınız ben de anlayamadım?Atatürk aşiret ağalarıyla ortaklık yapmamış,hatta çoğu zaman ölümlerini hazırlamıştır.Atatürk ne kadar iyi bir komutan,yöneticiyse;o kadar da iyi bir şekilde ilerde başına gelebilecekleri bilen biriydi(bkz:Doğudaki PKK olayları).Ermenilerle olan çatışmalar kesinlikle Abdülhamitle ilgilidir.Haa,bir başka sitenin forumunda da buna benzer bir konu açılmıştı,oradan elemanın biri çıkıp "Sen Abdülhamit'e şükret,O olmazsa sen Türk olamazdın,yaşayamazdın" gibisinden abidik gubidik bi laf etti,okkalı bi kafa çakasım geldi;nitekim ben Abdülhamit'i hep takdir etmişimdir.Abdülhamit,doğuda Fransızlarla işbirliği yapan Ermenileri ya öldürtmüş,ya da ya da Anadolu'nun daha iç kesimlerine sürgün ederek onları asimile etmeye çalışmıştır.Önce vatana hainlik edip,sonra da bi yanları tutuşan Ermeniler de "Aboovv,bizim soyumuzu kuruttular,yok yaktılar,yok toplu mezarlara attılar hede hödö!" demişlerdir.Atatürk zamanın da ise zaten Ermeniler Fransızlarla beraber doğudaki çetelerle savaşıyorlardı. --- Bi de şuna kafam takıldı.Soykırımdan benim anladığım teknik birşeydir.(ör:Hitler Almanyasının Yahudi tutumu)Ermeniler ise toplu mezarları kanıt olarak gösteriyorlar.Yalnız elin gavuru gene yapacağını yapıyor;onlar bulunca kanıt,biz bulunca sadece haber oluyor. --- Neyse,ben "içki sofrasında üniversitedeki dönem arkadaşıyla sohbet eden Mr. Acar'a" dönüşmeden son sözümü söyleyeyim:Ne Ermeniler,Ne Türkler soykırım yapmıştır.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya allah aşkına ordan burdan duyup edip aha soyle boyle gibi girip cıkmayın yahu .. adamların türk düşmanlıgı aman türkler giremez fln vesaire gibi bi olayları yok kulaktan kulaga dönen bi olay bu yahu .. adamların vokalisti gidip türk bi jazz cı ile beraber album yada şarkı tam hatırlamıyorum gibi bişey yapmışlardı vaktinde , yok Türkler giremiyomuş ta yok manowar konserlerine de alınmıyomuş turkler yok efenim Ozzy Osbourne konserde vaktinde inegin kıcına dinamit sokup patlatmış yokcivciv ezmiş allah aşkına ya ne cabuk galyana gelen bi milletiz anlamıyorum ..bırakın cok severim şarkılarını da ..eminim ki SOAD ın olduunu soylemesek dinleyip onların sarkılarını sevecek bi ton insan vardır..sonra abi bu SOAD işte diyincede vay frizbi evlatları diye yargılayacak insanlar vardır.. aynı bilmedem kurbaga bacagı yiyip ne güzelmiş ne bu diyince kurbaga bacagı yanıtını alınca kusmaya çalışanlar gibi... müzik bu müzik gerisi boş[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 huun ailecek hastanız.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 savunuyosunuz be utanmadan bu köpekleri ne düşündüğümü de söyliyim sokakta görsem döverim bide adamlar müzik yapıyo siyaset yapmıyo diyen arkadaşa da helal olsun , adamlar sahnede bayrağımızı yakıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Soda olacak. Yanlış yazmışsınız. Soda'nın türk düşmanlığı yoktur pek.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Prawler, 01 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Konserlerine Türkler ve Köpekler giremez diyorlarmış. bunu duymayan yok heralde :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ermeni yanlısı olmasıyla adamların Türk düşmanı olmasında nasıl bir sakınca var ki? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Eylül 2004 03:57 tarihinde demiş ki: Ermeni yanlısı olmasıyla adamların Türk düşmanı olmasında nasıl bir sakınca var ki? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. mevzu sevggi diil bayrak yakmak vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bunların urban legens oldugunu sanıyordum yoksa dogrumu bayrak olayları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Önce kendi yanlışlarımızı düzeltelim sarucum.*[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 soad degildir adları SOAB---->sons of a bitch[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Peki.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de birilerini sevmiyorum ama onları dövmüyorum o gibi bişey öyle yanlışlarımızı düzeltelim gibi laflar etme örnek ver ne yanlışımız varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Saru, 04 Eylül 2004 04:11 tarihinde demiş ki: ben de birilerini sevmiyorum ama onları dövmüyorum o gibi bişey Olm bari yalan söyleme, allahtan kork lan ahha.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Eylül 2004 04:12 tarihinde demiş ki: said: Saru, 04 Eylül 2004 04:11 tarihinde demiş ki: ben de birilerini sevmiyorum ama onları dövmüyorum o gibi bişey Olm bari yalan söyleme, allahtan kork lan ahha. napıyım ben mi dedim sinir hastası yarat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Sly-One, 04 Eylül 2004 02:49 tarihinde demiş ki: huun ailecek hastanız. izlemeye devam et o zaman[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar